Подршка Петровићу, гласајте против опозива!

"Вољом већине одборника у Скупштини Бијељине, предвођених СНСД-ом, у недељу 19. марта, грађани ће се изјаснити да ли су за опозив или подршку градоначелнику др Љубиши Петровићу. Имајући у виду све неправилности приликом гласања у претходне двије деценије чији смо свједоци, а које се одвијају под покровитељством власти, питамо се да ли су СДС, ПДП и друге странке које подржавају Петровића, обезбиједиле услове да грађани искажу своју слободну вољу?"

Република Српска 13.03.2023 | 13:08
Подршка Петровићу, гласајте против опозива!

"Да ли сматрају да је довољна декларативна подршка путем медија? Ми у Савезу панзионера и потомака,  сматрамо да није и подржавамо Градоначелника Петровића. Зато позивамо прво СДС, чији је др Петровић истакнути члан, затим ПДП и све друге странке које су против опозива, да формирају тијело (штаб) које ће руководити мобилизацијом својих чланова и симпатизера, али и свих грађана да у недељу изађу и гласају против опозива", стоји у саопштењу пензионера и потомака.

"Да најоданије активисте задужи за надгледање и контролу гласања од отварања гласачких мјеста до завршетка бројања. Упозоравамо, да су се они који су донијели одлуку о опозиву, добро припремили и да ће користити сва средства  да смијене Петровића, који је показао да му је  интерес грађана најважнији, што руши њихов систем владања у коме су лични и страначки интереси  испред општег", стоји у саопштењу.

И Удружења позивају колеге пензионере и све грађане Бијељине да у недељу изађу и дају подршку свом градоначелнику, тако што ће гласати против опозива.

"Тиме ће послати јасну поруку властодршцима да је народ најјачи кад је сложан и да им се може супроставити. Позивамо чланство СДСе, ПДПа и осталих странака да уђу међу грађане и мобилишу их да  у недељу сви изађу и подрже свог Градоначелника, тако што ће гласати против опозива.  Само сложни можемо остварити сваки циљ", стоји у саопштењу Удружења пензионера и потомака.

(БН)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

ПРОТИВ опозива

13.03.2023 13:39

Жив и здрав да си градоначелниче. Моја породица уз тебе. Поздрав са Интергаја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ненад

13.03.2023 16:07

Бијељина поносно уз др Петровића!!!

Name

Борац

13.03.2023 15:16

Ко не буде гласао ПРОТИВ опозива, против зла и диктатуре мозе слободно да пакује кофере

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви на биралиста

13.03.2023 15:43

Заокружи ПРОТИВ и испуни свету дужност. Заокружи ПРОТИВ јер ти се хоће и може. Заокружи ПРОТИВ јер је Љубиса частан. Заокружи ПРОТИВ јер имаш мозак. Заокружи ПРОТИВ јер се ти питаш а не они. Заокружи ПРОТИВ да мирно спаваш.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Галеб

13.03.2023 18:44

Сви на гласање ,Постовани градјани ви не Гласате за одбрану Постованог Градонацелника Петровица ви гласате против криминала ,криминалаца ,плацкаса и сваког Зла које је вец у Бијељини 27 Година и које ке захватило вец 50% становниства . Глас за Петровица глас за напредак будуцност Бијељине и Семберије

ОДГОВОРИТЕ
Name

М

13.03.2023 20:33

За опозив могу гласати само не карактерни и људи који би продали вјеру за вечеру.

ОДГОВОРИТЕ