Podrška Petroviću, glasajte protiv opoziva!

"Voljom većine odbornika u Skupštini Bijeljine, predvođenih SNSD-om, u nedelju 19. marta, građani će se izjasniti da li su za opoziv ili podršku gradonačelniku dr LJubiši Petroviću. Imajući u vidu sve nepravilnosti prilikom glasanja u prethodne dvije decenije čiji smo svjedoci, a koje se odvijaju pod pokroviteljstvom vlasti, pitamo se da li su SDS, PDP i druge stranke koje podržavaju Petrovića, obezbijedile uslove da građani iskažu svoju slobodnu volju?"

Republika Srpska 13.03.2023 | 13:08
Podrška Petroviću, glasajte protiv opoziva!

"Da li smatraju da je dovoljna deklarativna podrška putem medija? Mi u Savezu panzionera i potomaka,  smatramo da nije i podržavamo Gradonačelnika Petrovića. Zato pozivamo prvo SDS, čiji je dr Petrović istaknuti član, zatim PDP i sve druge stranke koje su protiv opoziva, da formiraju tijelo (štab) koje će rukovoditi mobilizacijom svojih članova i simpatizera, ali i svih građana da u nedelju izađu i glasaju protiv opoziva", stoji u saopštenju penzionera i potomaka.

"Da najodanije aktiviste zaduži za nadgledanje i kontrolu glasanja od otvaranja glasačkih mjesta do završetka brojanja. Upozoravamo, da su se oni koji su donijeli odluku o opozivu, dobro pripremili i da će koristiti sva sredstva  da smijene Petrovića, koji je pokazao da mu je  interes građana najvažniji, što ruši njihov sistem vladanja u kome su lični i stranački interesi  ispred opšteg", stoji u saopštenju.

I Udruženja pozivaju kolege penzionere i sve građane Bijeljine da u nedelju izađu i daju podršku svom gradonačelniku, tako što će glasati protiv opoziva.

"Time će poslati jasnu poruku vlastodršcima da je narod najjači kad je složan i da im se može suprostaviti. Pozivamo članstvo SDSe, PDPa i ostalih stranaka da uđu među građane i mobilišu ih da  u nedelju svi izađu i podrže svog Gradonačelnika, tako što će glasati protiv opoziva.  Samo složni možemo ostvariti svaki cilj", stoji u saopštenju Udruženja penzionera i potomaka.

(BN)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

PROTIV opoziva

13.03.2023 13:39

Živ i zdrav da si gradonačelniče. Moja porodica uz tebe. Pozdrav sa Intergaja

ODGOVORITE
Name

Nenad

13.03.2023 16:07

Bijeljina ponosno uz dr Petrovića!!!

Name

Borac

13.03.2023 15:16

Ko ne bude glasao PROTIV opoziva, protiv zla i diktature moze slobodno da pakuje kofere

ODGOVORITE
Name

Svi na biralista

13.03.2023 15:43

Zaokruži PROTIV i ispuni svetu dužnost. Zaokruži PROTIV jer ti se hoće i može. Zaokruži PROTIV jer je Ljubisa častan. Zaokruži PROTIV jer imaš mozak. Zaokruži PROTIV jer se ti pitaš a ne oni. Zaokruži PROTIV da mirno spavaš.

ODGOVORITE
Name

Galeb

13.03.2023 18:44

Svi na glasanje ,Postovani gradjani vi ne Glasate za odbranu Postovanog Gradonacelnika Petrovica vi glasate protiv kriminala ,kriminalaca ,plackasa i svakog Zla koje je vec u Bijeljini 27 Godina i koje ke zahvatilo vec 50% stanovnistva . Glas za Petrovica glas za napredak buducnost Bijeljine i Semberije

ODGOVORITE
Name

M

13.03.2023 20:33

Za opoziv mogu glasati samo ne karakterni i ljudi koji bi prodali vjeru za večeru.

ODGOVORITE