Локализован пожар у хотелу, штета вишемилионска

- Пожар у хотелу Пахуљица на планини Влашић локализован је током ноћи, а на објекту је настала вишемилионска штета с обзиром на то да је пожар захватио горњи део објекта.

Босна и Херцеговина 10.03.2023 | 09:06
Локализован пожар у хотелу, штета вишемилионска

Портпарол Министарства унутрашњих послова Средњобосанског кантона Хасан Хоџић рекао је за сарајевски портал Клиx да је на објекту начињена знатна материјална штета и да ће под надзором надлежних данас бити обављен увиђај како би се утврдиле све околности овог пожара.

Пожар је приавјен синоћ када су две екипе ватрогасаца изашле на терен и почеле с гашењем пожара. Међутим, он се веома брзо проширио на кровну конструкцију и поткровље објекта које је у потпуности уништено као и доњи спратови.

О штети је тешко говорити, али је сигурно да се ради о вишемилионском износу и немерљивој штети за планински туризам с обзиром на то да је Хотел Пахуљица био један од првих направљених хотела на овој планини.

(Тањуг) Фото: Сцреенсхот 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Неприродно

10.03.2023 09:55

Је да се појављују пожари,тако често,и да,тамо гдје власт има финансијску добит за себе,обично процјењује штету у милионима!!!Не би било изненађење да је власт индиректно учествовала у изазивању пожара,само да увећа лично богатство.Нико нормалан,неће повјеровати у "случајност",а,тајкунска власт већ зна на који начин се то ради.Бит ће гадно кад покуља истина,и кад се све разоткрије,што је неминовно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђ. Б.

10.03.2023 14:32

Ангажујте вјештаке из Србије и сазнаћете да је неки неодговорни пролазник бацио опушак од цигарете у снијег на крову хотела па је то изазвало пожар ширих размјера. Тако је запаљена и просторија у којој се налазила архива "Инвестиционо Развојне Банке" (ИРБ у Бањалуци) и то баш у вријеме када се води кривични поступак против бившег премијера Џомбића.!?! Да није жалосно било би смјешно.

ОДГОВОРИТЕ