Савјет министара БиХ данас о кредиту за пројекте

Савјет министара Босне и Херцеговине разматраће на сједници која је заказана за данас, Иницијативу за вођење преговора ради закључивања Споразума о зајму с Међународном банком за обнову и развој за пројект унапређења квалитета ваздуха.

Босна и Херцеговина 02.03.2023 | 07:46
Савјет министара БиХ данас о кредиту за пројекте

Почетак сједнице заказан је за 13 сати. 

На дневном реду је и Нацрт одлуке о ратификацији Протокола о измјенама и допунама Споразума о слободној трговини између држава Европског удружења слободне трговине (ЕФТА) и Босне и Херцеговине.

Међу бројним тачкама дневног реда је и Приједлог одлуке о усвајању Минималних стандарда за пружање квалитетне помоћи и подршке жртвама трговине људима, посебно дјеци у Босни и Херцеговини коју је предложило Министарство за људска права и избјеглице БиХ.

Министри ће бити упознати и о статистичким показатељима у образовању у Босни и Херцеговини за 2022. годину, што је информација коју је припремило Министарство цивилних послова БиХ.

Такође, биће разматран и извјештај о провођењу Акционог плана за имплементацију Резолуције Уједињених нација 1325 "Жене, мир и сигурност" у Босни и Херцеговини те Одлука о доношењу Плана управљања водама за водно подручје ријеке Саве у Федерацији Босне и Херцеговине до 2027. године.

(Аваз)  Фото:БН

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Прика бн

02.03.2023 07:22

Кад је кредит у питању скупе се одмах. И наравно договоре се само док кредит легне. Чуј за квалитет ваздуха, угљевик је уградио филтере о нашем трошку. Ко неможе да пречишћава сам ваздух, затварај. Дал ће се од тих пара посадит које дрво, пошто ови из шумарија исјекоше све а нигдје нико не обнавља ништа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

02.03.2023 07:43

Политика и нови кадрови у СМ има континуитет. Једино што раде су именовања на функције, дизање кредита и примање великих плата.

ОДГОВОРИТЕ
Name

www

02.03.2023 09:23

само погледај бозе све скупљено са коца и конопца незнасе које гори родјенуби мајку продали за саку власти проклети били доклеје времена

ОДГОВОРИТЕ