Ново игралиште за дјецу и исплаћивање дугова ФК "Дрина"

Фудбалски клуб “Дрина” из Амајлија код Бијељине добио је нови зелени појас око стадиона. Дрвеће су засадили чланови клуба уз помоћ градоначелника Љубише Петровића. Том приликом договорена је изградња новог игралишта.  

Република Српска 25.02.2023 | 17:41
Ново игралиште за дјецу и исплаћивање дугова ФК "Дрина"

“Гдје год нађеш згодно мјесто ту дрво посади, а дрво је благородно па ће да награди.”, давно рече Јован Јовановић Змај.

Вођени овим мудрим савјетом чланови ФК “Дрина” из Амајлија уз помоћ градоначелника Бијељине Љубише Петровића засадили су заштитни зелени појас око фудбалског игралишта. То је уједно била прилика да се са руководством клуба договоре планови за наредни период.

Предсједник ФК “Дрина” Бранко Јефтић захвалио се градоначелнику Љубиши Петровићу.

“Градоначелник је имао времена да дође на игралиште, да послуша наше проблеме, да помогне дјеци да се даље развијају у правом смјеру. Договорили смо доста пројеката што се тиче садње дрвећа прављења помоћног терена, а и са дугом за струју и воду гардоначелник нам је изашао у сусрет. Све дугове ћемо ријешити, већину смо већ и ријешили.”, казао је Јефтић.

Договорено је да се у непосредној близини фудбалског игралишта изгради ново игралиште за дјецу, каже градоначелник Петровић.

“Подршка према ФК “Дрина” из Амајлија неће изостати. Слиједе реконструкције објекта, крова, свлачионица и побољшање општих услова за тренирање. Желимо што боље услове не само за ФК у Амајлијама него и за све друге фудбалске  клубове и спортске колективе на подручју нашег града.  Очекује нас реконструкција крова, доградња спортског објекта, изградња дјечијег игралишта.”, поручио је Петровић.

Град ће наставити са радом на побољшању спортске инфраструктуре, а циљ је обезбиједити адекватне услове дјеци за тренирање и бављење спортом, казао је први човјек Бијељине.

(БН)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Сава

25.02.2023 17:14

Има ли гдје Аце Ђурђевића да оде у неко село а зна лапрдати по друштвеним мрежама против градоначелника и Града Бијељине. Као и његове колеге из коалиције, сви стручњаци са купљеним дипломама. Сви

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.02.2023 19:05

Секта,само зна красти и лагати.

Name

Митар

25.02.2023 17:19

Јавио се однекуд и Дакић Демос против Градоначелника. Мало припит. Боље да је покрпио рупе на путевима око Бијељине. Толико би могао као директор Путева РС. Али, за то треба мало знања и струке, а он то нема. Неемаа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

25.02.2023 19:44

Вазно је да сљунак вози по селима за гласове.

Name

Боо

25.02.2023 20:01

Дакић, Ћорић, Миленко Митровић, Војин Папак, олош највећи.

Name

Прика бн

25.02.2023 18:59

Ето хоће да отјерају човјека који је из народа, увјек са народом, стигне да обиђе све. Поприча помогне. Некад је лијепа ријеч вриједнија од материјалног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Станко

26.02.2023 08:47

Пошто они из снсд-а негдје приватно штампају листиће за опозив, може свашта бити. Изборе спроводи некаква Комисија за опозив а на права Комисија. Али сви морамо бити уз др Петровића, да га одбранио и не дозволимо да дођу они који су се намерачили да Бијељину раскрчме. Дошло вријеме да и Бијељини одлучују они који се овдје нису ни родили. Скутер багро.