Novo igralište za djecu i isplaćivanje dugova FK "Drina"

Fudbalski klub “Drina” iz Amajlija kod Bijeljine dobio je novi zeleni pojas oko stadiona. Drveće su zasadili članovi kluba uz pomoć gradonačelnika Ljubiše Petrovića. Tom prilikom dogovorena je izgradnja novog igrališta.  

Republika Srpska 25.02.2023 | 17:41
Novo igralište za djecu i isplaćivanje dugova FK "Drina"

“Gdje god nađeš zgodno mjesto tu drvo posadi, a drvo je blagorodno pa će da nagradi.”, davno reče Jovan Jovanović Zmaj.

Vođeni ovim mudrim savjetom članovi FK “Drina” iz Amajlija uz pomoć gradonačelnika Bijeljine Ljubiše Petrovića zasadili su zaštitni zeleni pojas oko fudbalskog igrališta. To je ujedno bila prilika da se sa rukovodstvom kluba dogovore planovi za naredni period.

Predsjednik FK “Drina” Branko Jeftić zahvalio se gradonačelniku Ljubiši Petroviću.

“Gradonačelnik je imao vremena da dođe na igralište, da posluša naše probleme, da pomogne djeci da se dalje razvijaju u pravom smjeru. Dogovorili smo dosta projekata što se tiče sadnje drveća pravljenja pomoćnog terena, a i sa dugom za struju i vodu gardonačelnik nam je izašao u susret. Sve dugove ćemo riješiti, većinu smo već i riješili.”, kazao je Jeftić.

Dogovoreno je da se u neposrednoj blizini fudbalskog igrališta izgradi novo igralište za djecu, kaže gradonačelnik Petrović.

“Podrška prema FK “Drina” iz Amajlija neće izostati. Slijede rekonstrukcije objekta, krova, svlačionica i poboljšanje opštih uslova za treniranje. Želimo što bolje uslove ne samo za FK u Amajlijama nego i za sve druge fudbalske  klubove i sportske kolektive na području našeg grada.  Očekuje nas rekonstrukcija krova, dogradnja sportskog objekta, izgradnja dječijeg igrališta.”, poručio je Petrović.

Grad će nastaviti sa radom na poboljšanju sportske infrastrukture, a cilj je obezbijediti adekvatne uslove djeci za treniranje i bavljenje sportom, kazao je prvi čovjek Bijeljine.

(BN)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Sava

25.02.2023 17:14

Ima li gdje Ace Đurđevića da ode u neko selo a zna laprdati po društvenim mrežama protiv gradonačelnika i Grada Bijeljine. Kao i njegove kolege iz koalicije, svi stručnjaci sa kupljenim diplomama. Svi

ODGOVORITE
Name

Re

25.02.2023 19:05

Sekta,samo zna krasti i lagati.

Name

Mitar

25.02.2023 17:19

Javio se odnekud i Dakić Demos protiv Gradonačelnika. Malo pripit. Bolje da je pokrpio rupe na putevima oko Bijeljine. Toliko bi mogao kao direktor Puteva RS. Ali, za to treba malo znanja i struke, a on to nema. Neemaa.

ODGOVORITE
Name

Re

25.02.2023 19:44

Vazno je da sljunak vozi po selima za glasove.

Name

Boo

25.02.2023 20:01

Dakić, Ćorić, Milenko Mitrović, Vojin Papak, ološ najveći.

Name

Prika bn

25.02.2023 18:59

Eto hoće da otjeraju čovjeka koji je iz naroda, uvjek sa narodom, stigne da obiđe sve. Popriča pomogne. Nekad je lijepa riječ vrijednija od materijalnog.

ODGOVORITE
Name

Stanko

26.02.2023 08:47

Pošto oni iz snsd-a negdje privatno štampaju listiće za opoziv, može svašta biti. Izbore sprovodi nekakva Komisija za opoziv a na prava Komisija. Ali svi moramo biti uz dr Petrovića, da ga odbranio i ne dozvolimo da dođu oni koji su se nameračili da Bijeljinu raskrčme. Došlo vrijeme da i Bijeljini odlučuju oni koji se ovdje nisu ni rodili. Skuter bagro.