Србија мора да прескочи круг несрећа и ратова

- Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Абу Дабију да се из говора руског и америчког председника, Владимира Путина и Џозефа Бајдена, види да сукоб у Украјини иде у даљу ескалацију и поручио да Србија мора да прескочи ужасни круг несрећа, ратова у сукоба.

Србија 21.02.2023 | 21:47
Србија мора да прескочи круг несрећа и ратова

"Морамо да разумемо да је наступила друга ера и потпуно друго стање свести у свету, и да ми морамо да разумемо да је време да прескочимо тај ужасни круг несреће, ратова и сукоба који би увек задесио српски народ", рекао је Вучић за Пинк.

Казао је да су говори Путина и Бајдена које је данас пратио цео свет потврдили да постоје огромне разлике у доживљајвању данашњег света, у потезима који предстоје.

"Није било тешко предвидети, а јесмо предвидели, да се иде у даљу ескалацију. И нико није говорио о миру, већ само о победи над другом страном", рекао је Вучић који борави у посети Уједињенима Арапским Емиратима.

(Тањуг)  Фото: Тањуг

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

21.02.2023 22:07

Роди мајка сто је паметан?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апсурд

21.02.2023 22:20

Човече знаш ли ти да срби никад нису били освајачки народ и да никад нису започели нити један рат.Задњи је почео у Хрватској и Словенији не у Србији .Срби у БиХ захваљујуци Ратку Младицу инису дозивјели други Јасеновац,Јадовно поново .О чему ти причаш човјече.Па земља ти је у срцу Европе бомбардована зашто.Засто нисте тужили те земље и сам Нато.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АР

22.02.2023 04:03

Управо тако Хрвати се сами тукли медјусобно Словенци се сами тукли медјусобно У босни такодје У црној гори покусавамо свим силама да направимо рат Косово отисло захваљујуци мирољубивој политицианс србије И сад би овај тобозе миротворац да прескоци ратове Ко их је све запоцео И ко је исте изгубио И сада када треба да се посвети србији И свом народу у србији он И даље забада нос у тудје двористе

Name

лила

22.02.2023 06:56

Ти си апсурдан код свог размишљања! С једне стране булазните да УСА и ЕУ не желе исламску државу на балкану, док у исто вријеме бомбардирају кршћане православце. Разуми да нису Срби него српска политика је та која је 90их направила срање.

Name

ре Апсурд

22.02.2023 07:01

Свако има право на своје мисљење по теби у одбрани се поцинили сви злоцини па се заврсава у Хагу.Ста би тек онда опет по твом радили да су нападаци били.