Објављени снимци новог снажног земљотреса

Видеозаписи сликовито приказују колико су били снажни данашњи, посљедњи земљотреси на пограничном подручју између Турске и Сирије.

Свијет 20.02.2023 | 19:52
Објављени снимци новог снажног земљотреса

Свједоче о паници међу становништвом и урушавању грађевина које су многе од њих оштећене у недавним разорним земљотресима.

У тренутку данас најснажнијег земљотреса, чија је магнитуда према подацима Европско-медитеранског сеизмолошког центра (ЕМЦС) била 6,4, многи су истрчали из грађевина у којима су се затекли.

Како је објавила турска агенција за управљање катастрофама и хитним ситуацијама (АФАД), међу становништвом је завладала паника.

На снимцима се види и урушавање грађевина које су оштећене разорним земљотресима који су се десили прије двије седмице. 

(Клиx) Фото: Сцхреенсхот/тwиттер

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

ПОЗ

20.02.2023 19:50

КАДА ЦЕ ОСТАЛЕ ГРЕСНЕ ДРЗАВЕ ДОЦИ НА РЕД???КОЈЕ СУ ЛАГАЛЕ НАРОД И ИГРАЛИ СЕ БОГА О ЛАЗНОЈ КОРОНИ!!!СВАКА ДРЗАВА КОЈА ЈЕ ЛАГАЛА НАРОД И СТА НАМ РАДИСЕ НЕКА СЕ ДЕСИ ИСТО!!!!!!!И ДО 15 ПО РИХТЕРУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

21.02.2023 06:49

Долазе полако

Name

Актуелности

21.02.2023 10:54

Није никаква тајна, него су најавили сотоне (сликом и рјецју) јос деведетих да це у новом вијеку сасвим другације орузје и орудје користити, много ефикасније а без присуства њихових трагова.... То сто је неко извртањем истине у окупираним медијима (медијском мраку) стављао "под теорију завјере" манипулисуци масама а изврсава на дјелу је његова способност у злим намјерама а неорганизованост и неспособност (замлацивањем изопаценостима) маса да .препознају зло које се надвило над свима...

ОДГОВОРИТЕ