Objavljeni snimci novog snažnog zemljotresa

Videozapisi slikovito prikazuju koliko su bili snažni današnji, posljednji zemljotresi na pograničnom području između Turske i Sirije.

Svijet 20.02.2023 | 19:52
Objavljeni snimci novog snažnog zemljotresa

Svjedoče o panici među stanovništvom i urušavanju građevina koje su mnoge od njih oštećene u nedavnim razornim zemljotresima.

U trenutku danas najsnažnijeg zemljotresa, čija je magnituda prema podacima Evropsko-mediteranskog seizmološkog centra (EMCS) bila 6,4, mnogi su istrčali iz građevina u kojima su se zatekli.

Kako je objavila turska agencija za upravljanje katastrofama i hitnim situacijama (AFAD), među stanovništvom je zavladala panika.

Na snimcima se vidi i urušavanje građevina koje su oštećene razornim zemljotresima koji su se desili prije dvije sedmice. 

(Klix) Foto: Schreenshot/twitter

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

POZ

20.02.2023 19:50

KADA CE OSTALE GRESNE DRZAVE DOCI NA RED???KOJE SU LAGALE NAROD I IGRALI SE BOGA O LAZNOJ KORONI!!!SVAKA DRZAVA KOJA JE LAGALA NAROD I STA NAM RADISE NEKA SE DESI ISTO!!!!!!!I DO 15 PO RIHTERU

ODGOVORITE
Name

Xx

21.02.2023 06:49

Dolaze polako

Name

Aktuelnosti

21.02.2023 10:54

Nije nikakva tajna, nego su najavili sotone (slikom i rjecju) jos devedetih da ce u novom vijeku sasvim drugacije oruzje i orudje koristiti, mnogo efikasnije a bez prisustva njihovih tragova.... To sto je neko izvrtanjem istine u okupiranim medijima (medijskom mraku) stavljao "pod teoriju zavjere" manipulisuci masama a izvrsava na djelu je njegova sposobnost u zlim namjerama a neorganizovanost i nesposobnost (zamlacivanjem izopacenostima) masa da .prepoznaju zlo koje se nadvilo nad svima...

ODGOVORITE