Сви хоће Рудник и термоелектрану Гацко

Неформална група, како су се назвали, грађјана Гацка у мањем броју окупила се данас поподне испред РиТе Гацко како би указали да нико из њихових породица није запослен у јавним предузећима.

Република Српска 19.02.2023 | 15:32
Сви хоће Рудник и термоелектрану Гацко

Они тразе да их прими руководство РиТ-е Гацко на разговор а од начцелника општине Огњена Милинковића да се изради социјална карта како би се одредили приоритети при запошљавању. 

Подршку су им дали и посланици Листе за правду и ред Небојша Вукановић, као и Вукота Говедарица.

(БН) Фото: БН 

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

????

19.02.2023 15:10

Па вецина са слике ради у РИТе. Или цланови фамелија...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејан

19.02.2023 15:52

Ако су само ови незадовољни у Гацку ја цеститам овој садашњој власти на добром раду

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

19.02.2023 16:36

Млацење празне сламе.

Name

Галеб

19.02.2023 16:12

Док владају криминалци националисти и плацкаси сопственог народа од једнакости и права и правде ниста ,право и Правда и једнакост не зиви у РС БИХ вец одавно Јер јој је забрањен улазак у РС БИХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.02.2023 16:28

Ово само код нас има хахаха цуј просвједују сто не могу на дрзавне јасле сви би да се ухљебе а сто има милион проблема других ником ниста нико на улице да изадје. Ако си квалификован предај молбу и цекај одговор ако им треба радника зват це.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

19.02.2023 16:29

Какав народ такви и политицари сви би несто преко везе да се не ради ниста а да плата лијезе..

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

19.02.2023 17:29

АКО НАС ВЛАСТ, ОПТЕРЕЋУЈЕ КРЕДИТИМА, БЕЗ ДА НАС ПИТА ИМАТЕ ПРАВО РАДИТИ У СВОЈОЈ ЛОКАЛНОЈ ЗАЈЕДНИЦИ. БРАВО ЗА ГОВЕДАРИЦУ И ВУКАНА И ВУКАНОВЕ ЧЛАНОВЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Полетарац

19.02.2023 19:07

Зеља за ухљебљењем на дрзавне јасле без икакве конкурсне процедуре је срз свих проблема насег друства, и олицење свега сто је у њему труло. Јако сам разоцаран да Листа за правду и ред подрзава несто овако, јер се реално коси са свиме сто јавно заступају. Каква правда и какав ред се могу постици у друству гдје се подрзава запосљавање на овакав нацин? Каква правда и ред могу постојати медју људима који нису изалси да се позале због нефункционалности правосудног система, институција, или бар због поскупљења струје, вец протествују у зељи да добију свој дио распарцаног колаца званог Српска? Не цудим се овим људима, оцигледно је да смо колективно веома примитивна људска бица склона корупцији, али се цудим и дубоко сам разоцаран да је једина истинска политицка алтернтива код нас одабрала да овако несто подрзи. Језиво, и убија и ово мало наде која је остала да се несто мозе промијенити. Дефинитивно се виср нема за кога гласати на изборима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.02.2023 05:48

Ко је запослен у државном сектору је "народ првог реда". Ништа не раде, имају добре плате, чувају леђа и мозак. И што је најгоре "исмијавају" оне који се нису тако како кажу "снашли". И сада постоје људи који неће да раде јер чекају "мјесто" које плаћају и до 10 000 КМ. И кад оду у пензију имају веће пензије дупло од поштених радника који су опет радили код приватника који су им уплаћивали минималац. Држава у којој баш сви би морали код психијатра.