Тешка несрећа код Приједора, једна особа погинула

Лице чији су иницијали М.Ш. из Новог Града погинуло је у сабораћајној несрећи која се догодила јутрос на магистралном путу Приједор - Нови Град у мјесту Драготиња, када је аутомобил "фиат" у којем се налазило више особа слетио са коловоза, а потом се запалио.

Република Српска 18.02.2023 | 11:08
Тешка несрећа код Приједора, једна особа погинула

Из Полицијске управе Приједор саопштено је да је несрећа пријављена око 5.20 часова, као и да су приједорски ватрогасци локализовали пожар.

У саобраћајној несрећи погинуо је сувозач у "фиату", путник у аутомобилу, чији су иницијали Д.Д, тешко је повријеђен и превезен је у Универзитетски клинички центар Републике Српске у Бањалуци, док је возач В.К. задобио лакше повреде. Сви су из Новог Града.

На лицу мјеста извршен је увиђај којим је руководио тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор.

Полицијска управа Приједор апелује на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајна правила и прописе, а посебно на возаче да поштују ограничења брзине кретања, преноси Срна.

(Срна)  Фото:Ватрогасци Приједор

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Марко,Њемацка

18.02.2023 16:21

а возе брзо на тој дионици,лоса цеста,јос Титин асвалт

ОДГОВОРИТЕ
Name

МД

18.02.2023 16:58

Не вриједи више апеловати на поштовање прописа, треба апеловати на власт, ако је уопште има, да угоститељски објекти раде до 24,00, а љети до 01,00. Коме се у даље пије, нека иде кући и тамо настави даље. Нама нема друге, не вриједи.

ОДГОВОРИТЕ