Teška nesreća kod Prijedora, jedna osoba poginula

Lice čiji su inicijali M.Š. iz Novog Grada poginulo je u saboraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros na magistralnom putu Prijedor - Novi Grad u mjestu Dragotinja, kada je automobil "fiat" u kojem se nalazilo više osoba sletio sa kolovoza, a potom se zapalio.

Republika Srpska 18.02.2023 | 11:08
Teška nesreća kod Prijedora, jedna osoba poginula

Iz Policijske uprave Prijedor saopšteno je da je nesreća prijavljena oko 5.20 časova, kao i da su prijedorski vatrogasci lokalizovali požar.

U saobraćajnoj nesreći poginuo je suvozač u "fiatu", putnik u automobilu, čiji su inicijali D.D, teško je povrijeđen i prevezen je u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske u Banjaluci, dok je vozač V.K. zadobio lakše povrede. Svi su iz Novog Grada.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj kojim je rukovodio tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor.

Policijska uprava Prijedor apeluje na sve učesnike u saobraćaju da poštuju saobraćajna pravila i propise, a posebno na vozače da poštuju ograničenja brzine kretanja, prenosi Srna.

(Srna)  Foto:Vatrogasci Prijedor

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Marko,Njemacka

18.02.2023 16:21

a voze brzo na toj dionici,losa cesta,jos Titin asvalt

ODGOVORITE
Name

MD

18.02.2023 16:58

Ne vrijedi više apelovati na poštovanje propisa, treba apelovati na vlast, ako je uopšte ima, da ugostiteljski objekti rade do 24,00, a ljeti do 01,00. Kome se u dalje pije, neka ide kući i tamo nastavi dalje. Nama nema druge, ne vrijedi.

ODGOVORITE