Покушали су да ми промијене име али нисам дала!

Стојанка Новаковић Стоја није једна од певачица која воли да се експонира у јавности уколико за то нема ваљан разлог. За њу многи кажу да је „институција“, а певачица сматра да је харизма најбитнија за успешно, вишедеценијско трајање на сцени.

Забава 16.02.2023 | 18:40
Покушали су да ми промијене име али нисам дала!

Иако тако не делује јер је често присутна у медијима и на порталима, певачица је истакла да нимало не ужива у фотографисању.

- Нисам особа која воли да се фотографише. Тако је од самог почетка моје каријере. Од моје прве песме, па надаље ја сам испоштовала све емисије, по једном бих се појавила и чекала следећи албум или песму. Нисам позната по томе да волим да се сликам. У последње време се јесам мало повукла јер нема емисија у којима певач може да се покаже у најбољем издању. Сада је друго време – објаснила је певачица и додала како су на почетку каријере неки хтели да јој мењају име, али она то није дозвољавала.

Stoja
ФОТО: НЕМАЊА НИКОЛИЋ

- Мислим да треба бити оригиналан и онакав какав јеси од почетка, па до краја. Не треба ништа мењати. Мени су на почетку каријере хтели да промене име и да ми дају неко уметничко, међутим ја то нисам дозволила. Баш сам хтела своје име - рекла је певачица која је направила велику каријеру са именом Стоја.

Stoja
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

(Курир.рс/Гранд)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Коју

16.02.2023 19:23

Коју каријеру??

ОДГОВОРИТЕ