Pokušali su da mi promijene ime ali nisam dala!

Stojanka Novaković Stoja nije jedna od pevačica koja voli da se eksponira u javnosti ukoliko za to nema valjan razlog. Za nju mnogi kažu da je „institucija“, a pevačica smatra da je harizma najbitnija za uspešno, višedecenijsko trajanje na sceni.

Zabava 16.02.2023 | 18:40
Pokušali su da mi promijene ime ali nisam dala!

Iako tako ne deluje jer je često prisutna u medijima i na portalima, pevačica je istakla da nimalo ne uživa u fotografisanju.

- Nisam osoba koja voli da se fotografiše. Tako je od samog početka moje karijere. Od moje prve pesme, pa nadalje ja sam ispoštovala sve emisije, po jednom bih se pojavila i čekala sledeći album ili pesmu. Nisam poznata po tome da volim da se slikam. U poslednje vreme se jesam malo povukla jer nema emisija u kojima pevač može da se pokaže u najboljem izdanju. Sada je drugo vreme – objasnila je pevačica i dodala kako su na početku karijere neki hteli da joj menjaju ime, ali ona to nije dozvoljavala.

Stoja
FOTO: NEMANJA NIKOLIĆ

- Mislim da treba biti originalan i onakav kakav jesi od početka, pa do kraja. Ne treba ništa menjati. Meni su na početku karijere hteli da promene ime i da mi daju neko umetničko, međutim ja to nisam dozvolila. Baš sam htela svoje ime - rekla je pevačica koja je napravila veliku karijeru sa imenom Stoja.

Stoja
FOTO: PRINTSCREEN

(Kurir.rs/Grand)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Koju

16.02.2023 19:23

Koju karijeru??

ODGOVORITE