Покушао да побегне из затвора прерушен у овцу па га ухватили!

Један боливијски затвореник веровали или не покушао да побегне из затвора прерушен у овцу 4. фебруара ове године! Хосе Луис Калисаја Дијаз успео је да мада привремено да побегне из затвора Чончокоро у Боливији где служи казну од 15 година због убиства.

Занимљивости 15.02.2023 | 16:28
Покушао да побегне из затвора прерушен у овцу па га ухватили!

Боливијац Јосé Луис Цаллисаyа Диаз, дошао је на “генијалну идеју” обукавши огртач – капут од флиса да се провуче поред обезбеђења те покушао да пробије један од спољних зидова затвора 4. фебруар и изашао на ливаду прерушен у овцу!

Затвореник је побегао и изашао на ливаду прерушен у овцу! Упркос покушају да се уклопи као животиња на фарми, Диаз је био приморан да се врати у своју затворску ц́елију  након што су га власти ухватиле на делу -покушају бега.

На бизарном сету фотографија, Хозе Луис се може видети на све четири како носи јакну и тамне панталоне док изгледа како корача кроз траву, имитирајуц́и овцу.

 

Од бекства из затвора, власти су наложиле правне и дисциплинске мере против затвореника.

Директор Казнено-поправног затвора Хуан Карлос Лимпијас рекао је:

“Службеници затворске полиције из затворског центра Сан Педро де Чончокоро спречили су бекство затвореника Хосеа Луиса Калисаје Дијаза (алиас Ел Арања), који је искористио лоше време да покуша да побегне кроз један од зидова затворског спољашњег периметра.’ извештава нyпост

Затвор Чончокоро, такође познат као затвор Сан Педро или Ел пенал де Сан Педро, највец́и је затвор у Ла Пазу у Боливији.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар