Крио од жене скоро 2 године да је добио на Лотоу, кад је сазнала горко се покајао!

Кинез представљен у локалним медијима само под презименом Џоу успио је некако да пуне двије године крије од супруге да је добио на Лотоу. А није узео мало, добитни бројеви рачун су му обогатили за 1,36 милиона евра, односно за 10 милиона јуана.

Занимљивости 15.02.2023 | 15:24
Крио од жене скоро 2 године да је добио на Лотоу, кад је сазнала горко се покајао!
Након што је госпођа за то сазнала, затражила је развод, па је суд у Венџоуу у источној кинеској покрајини Џеђанг 1. фебруара донио одлуку да Џоу жени мора да исплати вишемилионску одштету.
 
Током суђења је речено да је мушкарац пребацио два милиона јуана старијој сестри чим му је новац легао на рачун, односно да је неколико дана касније подигао 700 хиљада јуана како би бившој жени помогао да купи стан.

Суд се сложио с мишљењем да је новац који је Џоу пребацио сестри и бившој жени био дио заједничке имовине, па је супруга успјела да се избори да јој припадне 60 одсто и од тог дијела добитка.

Ниједна од страна није уложила жалбу, а у медијима није наведено зашто је супруг одлучио да прећути драгој да се обогатио, извијестио је Хангџоу Деили, преноси Курир.
 
 
Случај је подсјетио на причу из октобра прошле године, када је мушкарац из аутономне регије Гуангси Џуанг освојио 220 милиона јуана (30 милиона евра) и такође испред породице прећутао добитак уз објашњење како није хтио да му се жена и дијете умисле.
 
(Спрскаинфо)

Коментари / 0

Оставите коментар