Оперативна акција „Мини“ – слободе лишено шест лица

Слободе је лишено лица, која ће бити спроведена у просторије СИПА-е ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњиченог.

Босна и Херцеговина 14.02.2023 | 16:23
Оперативна акција „Мини“ – слободе лишено шест лица

Полицијски службеници Државне агенције за истраге и заштиту ( СИПА) данас су на подручју Бихаћа реализовали  оперативну акцију „Мини“, у оквиру које су извршени  претреси стамбених  објеката и покретних ствари на локација, због постојања основа сумње да су почињен кривично дјело “Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога” прописано Кривичним законом Федерације Босне и Херцеговине.

Слободе је лишено шест лица, која ће бити спроведена у просторије СИПА-е ради криминалистичке обраде и испитивања у својству осумњиченог.

Приликом претреса откривена је и привремено одузета документација која може послужити као доказ у кривичном поступку.

Наведене активности су реализоване по налогу Опћинског суда у Бихаћу и под надзором Кантоналног тужилаштва Унско-санског кантона а у сарадњи са Министарством унутрашњих послова Унско-санског кантона.

(БН) Фото:Илустрација 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Зоки

14.02.2023 16:10

Ова СИПА бас постала сеоска милиција, раде за Кантонално тужилаштво. Брука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

14.02.2023 17:03

Људи се дочепали плијена.Треба се од нечега животи.

Name

Ре

14.02.2023 17:05

Једина полицијска агенција која ради како треба

Name

Крајишник

14.02.2023 17:42

Зар Кантони немају своје Специјалне јединице,Интервентне и остале џабалебароше ко и МУП РС већ СИПА као нека локална полиција,а не елитна државна?!Какав чобан их води обезбјеђиват ће и сеоске утакмице!!Ал каква власт на нивоу БиХ такве им и институције нигдје школованих и стручног кадра све страначки неписмени чобани!

ОДГОВОРИТЕ