Преузми своју Мастерцард Дебит картицу, плати и поклон је твој!

АТОС БАНК а.д. Бања Лука и компанија Мастерцард покренули су промотивну кампању која је почела 06.02.2023. године и трајаће до краја мјесеца марта.  

Република Српска 09.02.2023 | 10:28
Преузми своју Мастерцард Дебит картицу, плати и поклон је твој!

Наиме, прва 2023 клијента који у току трајања кампање, преузму своју нову Мастерцард Дебит картицу у најближој АТОС БАНК пословници и обаве једну трансакцију, оствариће поврат у износу од 10 КМ.

Важно је напоменути да се ово односи само за картично и онлине плаћање (ПОС и ИПГ сервис), које несумњиво постаје саставни дио свакодневних активности све већег броја грађана.

„АТОС БАНК а.д. Бања Лука је завршила процес ребрендирања свих платних картица и тренутно је у току њихова замјена, при чему се свим клијентима уручују нове АТОС БАНК платне картице.

У питању је нови дизајн картица, које су од сада у потпуно новом руху, прилагођене новом визуелном идентитету Банке.

У оквиру промотивне кампање коју организујемо са компанијом Мастерцард, уколико посједујете нашу Мастерцард Дебит картицу, имате могућност да након преузимања ребрендиране картице, обавите једно плаћање, те остварите поврат у износу од 10 КМ". изјавила је овим поводом Биљана Шева, руководилац Службе маркетинга и комуникација АТОС БАНК а.д. Бања Лука.  

Више информација о производима и услугама АТОС БАНК а.д. Бања Лука можете пронаћи на нашем веб сајту: хттпс://бит.лy/40ф0Егт

(ПР Фото: ПР)