Preuzmi svoju Mastercard Debit karticu, plati i poklon je tvoj!

ATOS BANK a.d. Banja Luka i kompanija Mastercard pokrenuli su promotivnu kampanju koja je počela 06.02.2023. godine i trajaće do kraja mjeseca marta.  

Republika Srpska 09.02.2023 | 10:28
Preuzmi svoju Mastercard Debit karticu, plati i poklon je tvoj!

Naime, prva 2023 klijenta koji u toku trajanja kampanje, preuzmu svoju novu Mastercard Debit karticu u najbližoj ATOS BANK poslovnici i obave jednu transakciju, ostvariće povrat u iznosu od 10 KM.

Važno je napomenuti da se ovo odnosi samo za kartično i online plaćanje (POS i IPG servis), koje nesumnjivo postaje sastavni dio svakodnevnih aktivnosti sve većeg broja građana.

„ATOS BANK a.d. Banja Luka je završila proces rebrendiranja svih platnih kartica i trenutno je u toku njihova zamjena, pri čemu se svim klijentima uručuju nove ATOS BANK platne kartice.

U pitanju je novi dizajn kartica, koje su od sada u potpuno novom ruhu, prilagođene novom vizuelnom identitetu Banke.

U okviru promotivne kampanje koju organizujemo sa kompanijom Mastercard, ukoliko posjedujete našu Mastercard Debit karticu, imate mogućnost da nakon preuzimanja rebrendirane kartice, obavite jedno plaćanje, te ostvarite povrat u iznosu od 10 KM". izjavila je ovim povodom Biljana Ševa, rukovodilac Službe marketinga i komunikacija ATOS BANK a.d. Banja Luka.  

Više informacija o proizvodima i uslugama ATOS BANK a.d. Banja Luka možete pronaći na našem veb sajtu: https://bit.ly/40f0Egt

(PR Foto: PR)