Двије жене пронађене живе испод рушевина послије 62 сата

- Две жене пронађене су живе под рушевинама у Турској после 62 сата од земљотреса, саопштила је канцеларија градоначелника Газијантепа.

Свијет 09.02.2023 | 07:53
Двије жене пронађене живе испод рушевина послије 62 сата

Фатма Демир (25) и њена сестра Мерве спасене су у среду након што су провеле 62 сата под рушевинама зграде, објавио је данас Си-Ен-Ен (ЦНН).

"Када се догодио потрес, на мене је пала бетонска плоча. Пала сам на под", рекла је Демир.

Тимови за потрагу и спасавање у граду Газијантепу на југоистоку Турске настављају да траже људе затрпане испод рушевина.

Број погинулих у катастрофалном земљотресу који је у понедељак погодио Турску и Сирију повећао се на најмање 15.383, саопштиле су данас турске и сиријске власти.

(Тањуг Фото: АП) 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Обичан цовјек

09.02.2023 07:51

Јадан народ који издисе под русевинама. Сто се Види Нема ко да их спасава и вади По неколика цовјека се виде да сепркају рукама. Гдје су ти спасиоци сто прицају да долазе са псима опремом а оно људи зјапе преко медија за помоци ископавања испод русевина. Никаква техника само неколика багера . Тузно . А Види се да су то сиротињска подруцја. Сто се казе у народу “сиротињи и Богу си тешка”.Тузно и Залосно. Гдје је та помоц сто се прица послали Они ови псе и специјалце. Види се да је то жива лаз. Само политицко надметање на тугом обичног малог човјека .

ОДГОВОРИТЕ
Name

И Мексико је послао давно

09.02.2023 15:35

Имају велико искуство али недовољно коликих је размјера катастрофа.... ....