Ухапшен службеник Управе полиције ЦГ због дроге

- Службеник Управе полиције Далибор Љекочевић ухапшен је по налогу Вишег државног тужилаштва због основане сумње да је починио кривично дело "неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, пишу подгоричке Вијести.

Регион 08.02.2023 | 10:02
Ухапшен службеник Управе полиције ЦГ због дроге

Према незваничним информацијама листа, инспектор запослен у Центру безбедности Подгорица ухапшен је јутрос, а у току су претреси и криминалистичка обрада.

Током дана Љекочевић ће бити приведен на саслушање у Више државно тужилаштво у Подгорици.

Полиција и тужилаштво вјерују да су прикупили довољно материјалних доказа који Љекочевића сумњиче да се у дужем периоду бавио трговином дроге јер је месецима био под "будним оком колега".

Љекочевић је оптужен са још неколико колега Центра безбедности Подгорица за кривично дело изнуђивање исказа у полицији од оштећеног Бењамина Мугоше, али почетак судског поступка је неколико пута одлаган у Основном суду у Подгорици.

Мугоша, Марко Бољевић и Јован Грујичић у мају 2020. године, како тврде, претрпели су полицијску тортуру током истраге „бомбашких напада" на кућу државног службеника Душка Голубовића и локал Гранд.

Инспектор Љекочевић оптужен је да је тортуром изнуђивао исказ и од Марка Бољевића, док за тортуру над Грујичићем још увек нико није оптужен од службеника Управе полиције. 

(Тањуг Фото: Илустрација/Схуттерстоцк) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Красно

08.02.2023 10:22

Човјек замијенио улоге,зна да се нешто ради о криминалу,па,одабрао да се придружи криминалцима,да се не замјера?????

ОДГОВОРИТЕ
Name

А

08.02.2023 11:54

А,Људи јели то могуће!? Није да је??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

08.02.2023 15:00

Хапсите судије који намјештају продају некретнина унесрећеног народа својим најближим у фамилији.Суткиња у Шамцу стан под хипотеком продала свом дјеверу.Све провјерите и хапсите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Приједорцанин М.

08.02.2023 17:31

Ма није могуће да полиција шверцује дрогу.ма јел могуће.

Name

Стара вијест…

08.02.2023 18:50

Па ста, то се десава и у Приједору. Цак се убијају медјусобно због дроге…

ОДГОВОРИТЕ