Предрагу Пејићу из Српца потребна помоћ

Пожар је изазвала димна цијев која је испала из шпорета на чврсто гориво. Причињена је велика материјална штета. 

Република Српска 08.02.2023 | 08:01
Предрагу Пејићу из Српца потребна помоћ

Предраг Пејић из Српца остао је без намјештаја  и свих кућанских уредјаја у пожару који је 30. јануара захватио породичну  кућу  у вријеме док су он И његова  супруга  били одсутни.

Пожар је изазвала димна цијев која је испала из шпорета на чврсто гориво. Причињена је велика материјална штета. 

Пејићи су привремено нашли смјештај код комшије Драшка Момића, који је покренуо хуманитарну акцију  на прикупљању средстава за санацију посљедица пожара и стварање услова за стамбено збрињавање ове породице.

У водјењу акције солидарности  Момићу  су се придружили Небојша Митраковић И Витомир  Кусић, што је наишло на велику подршку градјана Мјесне зајwеднице Србац.

Очекује се да  ће кућа  брзо бити реновирана и усељива.

Сви хумани  људи доброг срца, своје новчане прилоге могу уплатити и на новоотворени жиро-рачун код Атос банке број: 567-353-59003723/58.

(БН/С.К. Фото: Илустрација)  

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Татар

08.02.2023 07:35

Има ли ико у општине Србац да ово види па да се човјеку помогне. Зар немају институције никаква слуха за овакве случајеве.Засто онда уопште постоје.Засто се држава и у овом хуманитарном сегменту ослања на народ .А идуће године ћете се разлетити и мољакати и просити од тог истог народа.А хвалите се како буџет никад није био пунини а напунио га је народ.И на крају коме је доистанамењен буџет од 58000000 км

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

08.02.2023 08:52

Власт је да узима а не даје.Мозда несто мало удјеле ако је члан одговарајуће странке назалост тако то иде?

Name

РЕ ТАТАР

08.02.2023 09:24

?један ауди од једног министра може да направи овим људима солидну куће алииии "Буши, буши, зваћу дјецу" поцркали да Богда има ли похлепи и проклетству краја.

Name

Србцанин

08.02.2023 10:18

Имају Кресојевици, који лове у мутном и непрекидно траже " леба без мотике". Поједини паразитирају деценијама , Васкрсија из "Градпром" и његов родјо.

Name

+

08.02.2023 09:06

ЖАО НАМ ЈЕ. АЛИ ВИЈЕРУЈЕ, ДА ЧОВИЈЕК КОЈИ, ОВО ЧИТА НИЈЕ БОГАТ. ВЕЋ ИСТО СИРОМАШАН. БАДАВА ШТО СУОСЈЕЋАМО, КАДА НЕМАМО ПАРА. ТО ТРЕБАЈУ КОМШИЈЕ ДАТИ СТВАРИ И РОБЕ. ТОГА СВАКО ИМА ВИШКА. ИЛИ ОПШТИНА СЛУЖБЕНО. ОВО ЈЕ ПОСТАЛО ПОМОДАРСТВО ИЛИ НЕУКУС. СВИ ХОЋЕ НОВО. А НОВЦА НЕМАМО НИ ЗА ЖИВОТ. ИМАЈУ КОМШИЈЕ И РОЂАКЕ. АЈМО МАЛО ПОВРАТИТИ СЕ ТРАДИЦИЈИ. ПОМОЋ ОД БЛИЖЊИХ. МНОГИ СТВАРИ ЧАК НОВЕ ПАЛЕ. БОГАТИ ОВО НЕ ЧИТАЈУ И ЊИХ ТО НЕ ДОТИЧЕ. ЖАО МИ ЈЕ ЉУДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

08.02.2023 09:14

БУЏЕТ ЈЕ НАПУЊЕН ОД НАРОДА. НАРОД ЈЕ ГО КО МИШ. УСТВАРИ МИ КОЈИ ОВО ЧИТАМО. ЈЕР, НЕМАМО НИ АУТА НИ ПАРА ДА ХОДАМО И ТРОШИМО. ЧИМ ИЗИЂЕШ ИЗ КУЋЕ ТРЕБА ГОТОВ НОВАЦ. И WЦ СВАГДЈЕ ТРЕБА ПЛАТИТИ. БИЏЕТ ЈЕ ЗА ПОЛИТИЧАРЕ. НАКОТИЛО СЕ ОЛОША. УЗ ЊИХ СВЕ ВИШЕ И ВИШЕ ПОЛТРОНА, КОМШИЈА, РОЂАКА, ЉУБАВНИЦА. ТРЕБА ОНИ СВИ, КОЈИ СУ ПОМЕНУТИ ДА ВИДЕ КОРИСТ ОД БУЏЕТА. ОКРЕНИТЕ СЕ ОКО СЕБЕ, ПА ВИДИТЕ. УНИШТИЛИ СУ РС, РАСТЈЕРАЛИ МЛАДОСТ. А СВОЈИМА ШАЉУ ПЛАТЕ КУЋИ. И ТО ЈАВНО ГОВОРИ ДОДИК И ВИШКОВИЋ. ОД СИРОМАХА ПЛИЈЕНУ КОЗУ У СЕЛУ ЗА ТВ ПРЕПЛАТУ, ЛАЖНОЈ ТВ. ТРРС.

ОДГОВОРИТЕ