Predragu Pejiću iz Srpca potrebna pomoć

Požar je izazvala dimna cijev koja je ispala iz šporeta na čvrsto gorivo. Pričinjena je velika materijalna šteta. 

Republika Srpska 08.02.2023 | 08:01
Predragu Pejiću iz Srpca potrebna pomoć

Predrag Pejić iz Srpca ostao je bez namještaja  i svih kućanskih uredjaja u požaru koji je 30. januara zahvatio porodičnu  kuću  u vrijeme dok su on I njegova  supruga  bili odsutni.

Požar je izazvala dimna cijev koja je ispala iz šporeta na čvrsto gorivo. Pričinjena je velika materijalna šteta. 

Pejići su privremeno našli smještaj kod komšije Draška Momića, koji je pokrenuo humanitarnu akciju  na prikupljanju sredstava za sanaciju posljedica požara i stvaranje uslova za stambeno zbrinjavanje ove porodice.

U vodjenju akcije solidarnosti  Momiću  su se pridružili Nebojša Mitraković I Vitomir  Kusić, što je naišlo na veliku podršku gradjana Mjesne zajwednice Srbac.

Očekuje se da  će kuća  brzo biti renovirana i useljiva.

Svi humani  ljudi dobrog srca, svoje novčane priloge mogu uplatiti i na novootvoreni žiro-račun kod Atos banke broj: 567-353-59003723/58.

(BN/S.K. Foto: Ilustracija)  

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Tatar

08.02.2023 07:35

Ima li iko u opštine Srbac da ovo vidi pa da se čovjeku pomogne. Zar nemaju institucije nikakva sluha za ovakve slučajeve.Zasto onda uopšte postoje.Zasto se država i u ovom humanitarnom segmentu oslanja na narod .A iduće godine ćete se razletiti i moljakati i prositi od tog istog naroda.A hvalite se kako budžet nikad nije bio punini a napunio ga je narod.I na kraju kome je doistanamenjen budžet od 58000000 km

ODGOVORITE
Name

Laktasi

08.02.2023 08:52

Vlast je da uzima a ne daje.Mozda nesto malo udjele ako je član odgovarajuće stranke nazalost tako to ide?

Name

RE TATAR

08.02.2023 09:24

?jedan audi od jednog ministra može da napravi ovim ljudima solidnu kuće aliiii "Buši, buši, zvaću djecu" pocrkali da Bogda ima li pohlepi i prokletstvu kraja.

Name

Srbcanin

08.02.2023 10:18

Imaju Kresojevici, koji love u mutnom i neprekidno traže " leba bez motike". Pojedini parazitiraju decenijama , Vaskrsija iz "Gradprom" i njegov rodjo.

Name

+

08.02.2023 09:06

ŽAO NAM JE. ALI VIJERUJE, DA ČOVIJEK KOJI, OVO ČITA NIJE BOGAT. VEĆ ISTO SIROMAŠAN. BADAVA ŠTO SUOSJEĆAMO, KADA NEMAMO PARA. TO TREBAJU KOMŠIJE DATI STVARI I ROBE. TOGA SVAKO IMA VIŠKA. ILI OPŠTINA SLUŽBENO. OVO JE POSTALO POMODARSTVO ILI NEUKUS. SVI HOĆE NOVO. A NOVCA NEMAMO NI ZA ŽIVOT. IMAJU KOMŠIJE I ROĐAKE. AJMO MALO POVRATITI SE TRADICIJI. POMOĆ OD BLIŽNJIH. MNOGI STVARI ČAK NOVE PALE. BOGATI OVO NE ČITAJU I NJIH TO NE DOTIČE. ŽAO MI JE LJUDI.

ODGOVORITE
Name

+

08.02.2023 09:14

BUDŽET JE NAPUNJEN OD NARODA. NAROD JE GO KO MIŠ. USTVARI MI KOJI OVO ČITAMO. JER, NEMAMO NI AUTA NI PARA DA HODAMO I TROŠIMO. ČIM IZIĐEŠ IZ KUĆE TREBA GOTOV NOVAC. I WC SVAGDJE TREBA PLATITI. BIDŽET JE ZA POLITIČARE. NAKOTILO SE OLOŠA. UZ NJIH SVE VIŠE I VIŠE POLTRONA, KOMŠIJA, ROĐAKA, LJUBAVNICA. TREBA ONI SVI, KOJI SU POMENUTI DA VIDE KORIST OD BUDŽETA. OKRENITE SE OKO SEBE, PA VIDITE. UNIŠTILI SU RS, RASTJERALI MLADOST. A SVOJIMA ŠALJU PLATE KUĆI. I TO JAVNO GOVORI DODIK I VIŠKOVIĆ. OD SIROMAHA PLIJENU KOZU U SELU ZA TV PREPLATU, LAŽNOJ TV. TRRS.

ODGOVORITE