Даанас наставак посебне сједнице Народне скупштине

- Народна скупштина Републике Српске наставиће данас посебну сједницу расправом о Приједлогу закона о измјенама и допунама Закона о превозу у друмском саобраћају Српске.

Република Српска 08.02.2023 | 07:41
Даанас наставак посебне сједнице Народне скупштине

Посланици ће разматрати и Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о пчеларству и Приједлог закона о измјени и допуни Закона о обезбјеђењу квалитета у високом образовању Републике Српске.

Народни посланици јуче су размотрили Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о енергетици, Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о привредним друштвима, те Приједлог закона о измјенама Закона о ванпарничном поступку.

Размотрени су и приједлози породичног закона, као и закона о стандардизацији Републике Српске.

Наставак пете посебне сједнице заказан је за 10.00 часова.

(Срна Фото: НСРС) 

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Пр

08.02.2023 07:07

Ово више нема никаквог смисла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

08.02.2023 08:54

Ове скупштине РС су 20 г представа само за бурлу криминалца и његову лоповску хоботницу, народа и бораца нема у криминалу њиховом нигдје у РС.

Name

Манипулатори

08.02.2023 07:17

Скупстина би требала расправљати о Додикова три прста којима масе за авионом са цивилном заститом за Турску. Бозе који блам и која представа од стеане АТВ. Дно дна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

08.02.2023 07:24

Најобичније млацење празне сламе

ОДГОВОРИТЕ
Name

СССР

08.02.2023 07:43

КАД ЦЕ НА РЕД ДОЦИ УТАЈИВАЦИ ПОРЕЗА. НАПРАВЕ ПОРЕЗА ПАР МИЛИОНА ПА СЕ ПРЕРЕГИСТРУЈУ У БРЦКО И НИКОМ НИСТА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лактаси

08.02.2023 08:18

Закључати и бацити кључ.Гледам неки спавају,већина на телефонима,министри к9 препарирани,одрон живи?

Name

"

08.02.2023 09:33

У ПРАВУ СТЕ. ОВО ОД РАТА. НА ПРАВНИ ФАКУЛТЕТ И ЕКОНОМСКИ СЕ УПИСИВАЛО И ПО 4ОО СТУДЕНАТА. НА М АШИНСКИ, ЕЛЕКТРО, МЕДИЦИНСКИ, НАЈВИШЕ ДО 1ОО. ЈЕР СУ ТЕШКИ, А У ДРУШТВУ МНОГО МАЊЕ ЗАРАД. ГОРЕ ПОМЕНУТИ МЛАЋЕЊЕМ ПРАЗНЕ СЛАМЕ, У ПОЛИТИЦИ,.У НЕКИМ АГЕНЦИЈАМА, У ПРАВОСУЂУ, ПИШУ И ПРИЧАЈУ СТАЛНО ИСТО. ОД ЧЕГА НЕМА КРУХА. И ОНИ ИМАЈУ ПИСАО САМО У ОВОМ СИСТЕМУ. ПРАВНИК НЕМА У ТУЂОЈ ЗЕМЉИ ПОСЛА. ОНИ СУ ИВДЈЕ, А ИНЖИЊЕРИ, ДОКТОРИ, И МАЈСТОРИ ОДОШЕ КОД НИЈЕМАЦА. ОВДЈЕ СУ БА СВЕ НАЧИНЕ ПОНИЖЕНИ. НАРОДЕ ПРАВНИЦИ У НЕПРАВЕДНОЈ ДРЖАВИ ИМАЈУ ЗАПИСЛЕЊЕ. ДОДО ЈЕ ПАМЕТАН. ОБРНУО СТВАР У КОРИСТ ПОТОМАКА ИД БОГАТИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КРАЉ

08.02.2023 09:48

СВАКА ЧАСТ ЗА КОМЕНТАРЕ. ДОДИГ ЈЕ ПРВО ПОКРАО ПРЕДУЗЕЋА РАДНИЧКА. ЗАКОН О ОРУВАТИТАЦИЈИ. ЗАТИМ СА КУРСОМ СУ БИЛИ ПРОЦИЈЕНИТЕЉИ. НЕМОРАЛНИ ЉУДИ, КАО И ОН. ЗАТИМ НАТЈЕРАО ПОСАО СУДОВИМА, КОЈЕ ОПЕТ ТАЈ РАДНИК МОРА ПАТИТИ. СУДОВИ СЕ УБИШЕ СА ПРЕПИСИВАЊЕМ ПАПИРА. ОДЕ СВА ШУМА У БЕЗВРИЈЕДНЕ ПАПИРЕ. ЧАК ТУЖБЕ ЗА ТВ ТАКСУ. ЛАЖНОЈ РТРС. ОВАКВО РАСИОНИШТВО ЈЕ ВАН СВАКЕ ПАМЕТИ. КОЛИКО ТРЕБА САМО АРХИВАРА И СЛАГАЧА ТИХ ИСТИХ БЕЗВРИХЕДНИХ ПАПИРА. ДА ТИЈЕРАЈУ ТРАЈНО СИРОТИЊУ. ОД БОГАТИХ ДИЈЕЦИ ДОДИК ЈЕ СЛАО ПЛАТЕ КУЋИ. ТО У 2.023 КАЖЕ ДА ПРИВИЈЕРИТИ. ЗАРАДИЛИ СУ НАЈВЕЋУ БОЖИЈУ КАЗНУ. ОД СИРОТИЊЕ , ПА И БОРАЧКА ДИЈЕЦА СУ МОРАЛИ У ЕВРОПУ. ТУРЦИ СУ ПОШТОВАЛИ ДОБРЕ. ОВИ СУ УНИШТИЛИ ЦИЈЕЛУ РС. САМО ЈЕЛЕНА, ПЕТРОВИЋ И ВУКАН СУ СТРУЧНИ И МОРАЛНИ ЉУДИ.

ОДГОВОРИТЕ