Daanas nastavak posebne sjednice Narodne skupštine

- Narodna skupština Republike Srpske nastaviće danas posebnu sjednicu raspravom o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Zakona o prevozu u drumskom saobraćaju Srpske.

Republika Srpska 08.02.2023 | 07:41
Daanas nastavak posebne sjednice Narodne skupštine

Poslanici će razmatrati i Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o pčelarstvu i Prijedlog zakona o izmjeni i dopuni Zakona o obezbjeđenju kvaliteta u visokom obrazovanju Republike Srpske.

Narodni poslanici juče su razmotrili Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o energetici, Prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o privrednim društvima, te Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o vanparničnom postupku.

Razmotreni su i prijedlozi porodičnog zakona, kao i zakona o standardizaciji Republike Srpske.

Nastavak pete posebne sjednice zakazan je za 10.00 časova.

(Srna Foto: NSRS) 

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Пр

08.02.2023 07:07

Ово више нема никаквог смисла.

ODGOVORITE
Name

re

08.02.2023 08:54

Ove skupštine RS su 20 g predstava samo za burlu kriminalca i njegovu lopovsku hobotnicu, naroda i boraca nema u kriminalu njihovom nigdje u RS.

Name

Manipulatori

08.02.2023 07:17

Skupstina bi trebala raspravljati o Dodikova tri prsta kojima mase za avionom sa civilnom zastitom za Tursku. Boze koji blam i koja predstava od steane ATV. Dno dna.

ODGOVORITE
Name

Tatar

08.02.2023 07:24

Najobičnije mlacenje prazne slame

ODGOVORITE
Name

SSSR

08.02.2023 07:43

KAD CE NA RED DOCI UTAJIVACI POREZA. NAPRAVE POREZA PAR MILIONA PA SE PREREGISTRUJU U BRCKO I NIKOM NISTA.

ODGOVORITE
Name

Laktasi

08.02.2023 08:18

Zaključati i baciti ključ.Gledam neki spavaju,većina na telefonima,ministri k9 preparirani,odron živi?

Name

"

08.02.2023 09:33

U PRAVU STE. OVO OD RATA. NA PRAVNI FAKULTET I EKONOMSKI SE UPISIVALO I PO 4OO STUDENATA. NA M AŠINSKI, ELEKTRO, MEDICINSKI, NAJVIŠE DO 1OO. JER SU TEŠKI, A U DRUŠTVU MNOGO MANJE ZARAD. GORE POMENUTI MLAĆENJEM PRAZNE SLAME, U POLITICI,.U NEKIM AGENCIJAMA, U PRAVOSUĐU, PIŠU I PRIČAJU STALNO ISTO. OD ČEGA NEMA KRUHA. I ONI IMAJU PISAO SAMO U OVOM SISTEMU. PRAVNIK NEMA U TUĐOJ ZEMLJI POSLA. ONI SU IVDJE, A INŽINJERI, DOKTORI, I MAJSTORI ODOŠE KOD NIJEMACA. OVDJE SU BA SVE NAČINE PONIŽENI. NARODE PRAVNICI U NEPRAVEDNOJ DRŽAVI IMAJU ZAPISLENJE. DODO JE PAMETAN. OBRNUO STVAR U KORIST POTOMAKA ID BOGATIH.

ODGOVORITE
Name

KRALJ

08.02.2023 09:48

SVAKA ČAST ZA KOMENTARE. DODIG JE PRVO POKRAO PREDUZEĆA RADNIČKA. ZAKON O ORUVATITACIJI. ZATIM SA KURSOM SU BILI PROCIJENITELJI. NEMORALNI LJUDI, KAO I ON. ZATIM NATJERAO POSAO SUDOVIMA, KOJE OPET TAJ RADNIK MORA PATITI. SUDOVI SE UBIŠE SA PREPISIVANJEM PAPIRA. ODE SVA ŠUMA U BEZVRIJEDNE PAPIRE. ČAK TUŽBE ZA TV TAKSU. LAŽNOJ RTRS. OVAKVO RASIONIŠTVO JE VAN SVAKE PAMETI. KOLIKO TREBA SAMO ARHIVARA I SLAGAČA TIH ISTIH BEZVRIHEDNIH PAPIRA. DA TIJERAJU TRAJNO SIROTINJU. OD BOGATIH DIJECI DODIK JE SLAO PLATE KUĆI. TO U 2.023 KAŽE DA PRIVIJERITI. ZARADILI SU NAJVEĆU BOŽIJU KAZNU. OD SIROTINJE , PA I BORAČKA DIJECA SU MORALI U EVROPU. TURCI SU POŠTOVALI DOBRE. OVI SU UNIŠTILI CIJELU RS. SAMO JELENA, PETROVIĆ I VUKAN SU STRUČNI I MORALNI LJUDI.

ODGOVORITE