Нови Сад: Ухапшена четворица због отмице младића

Полиција у Новом Саду расветлила је отмицу осамнаестогодишњег младића и ухапсила четворицу осумњичених за то кривично дело, саопштено је из Министарства унутрашњих послова.

Србија 05.02.2023 | 17:04
Нови Сад: Ухапшена четворица због отмице младића

Како се наводи, јутрос око 3:30 сати отмицу је пријавио полицији отац отетог младића из Сремске Каменице, коме су отмичари тражили 200.000 евра како би му вратили сина.

После интензивне потраге на подручју града, полиција је на Клиси, у гепеку аутомобила, пронашла неповређеног младића и осумњичене Новосађане М. Р. (2003), С. Б. Ђ. (2003),  Г. Б. (2003) и једног седамнаестогодишњака.                       

У саопштењу се наводи да је М. Р, С. Б. Ђ, и Г. Б. одређено задржавање до 48 сати и да ће бити приведени, уз кривичну пријаву, вишем јавном тужиоцу у Новом Саду.

Осумњичени малолетник ће бити приведен надлежном судији Вишег суда у Новом Саду.

Министар унутрашњих послова Братислав Гашић честитао је припадницима ПУ Нови Сад на изванредно изведеној акцији и истакао да је ово још једна потврда да полиција даноноћно чува своје грађане и да неће дозволити да било ко угрожава живот и будућност наше деце.

"Јасно стављамо до знања да ћемо се свакодневно супротстављати и сузбијати свако понашање и активности које би, на било који начин, могле да угрозе безбедност грађана. Да за криминалце у нашој земљи нема места и да је српска полиција у потпуности спремна да одговори на све сложеније безбедносне изазове, ризике и претње", поручио је Гашић.

(Тањуг Фото: Схуттерстоцк/Илустрација)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Браво за полицију

05.02.2023 20:50

Такву полицију треба поштовати,и награђивати,јер су доказали да своје задатке савјесно обављају.Надам се да ће и правосуђе показати савјесност,и осудити криминалце максималном казном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

06.02.2023 04:56

Хоце али зато сто је татин син у питању,да је нека сиротиња ником ниста.

Name

ТЕШКО НАМА

06.02.2023 14:02

И јесте тако је зато што је татин син. А што се тиче сиротиње њих нико и неотима управо зато. Ко да плати откуп за човјека сиромаха.