Затрпан пут Дрвар-Гламоч, српска села без струје

Регионални макадамски пут од Дрвара до Гламоча непроходан је због снијега, а српска села на том подручју остала су без струје.

Република Српска 21.01.2023 | 19:45
Затрпан пут Дрвар-Гламоч, српска села без струје

Мјештани села Прекаја рекли су Срни да је снијег створио велике проблеме у путној комуникацији и да вече дочекују у мраку.

Снијег и даље пада, а локални путеви на потезу од Дрвара до Гламоча су непроходни због високих наноса снијега усљед јаких удара вјетра.

Предсједник Општинског вијећа у Босанском Грахову Слађана Чеко рекла је Срни да су наноси снијега у српском селу Тичево и до метар и по.

(Срна /Форо: Срна)

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

#

21.01.2023 18:58

Јел то реклама за ЕПРС управо је тако чим снијег вјетар многа села без струје

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мргуд

21.01.2023 19:09

Ехх тако вам и треба па опет сви гласајте за Додика.нецете имат ниста аман нистттааа

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лелемуд

22.01.2023 04:02

Ово је у Федерацији а не у Р Српској

Name

Како ће сад ?

21.01.2023 22:31

До Бањалуке

ОДГОВОРИТЕ
Name

Српска села

21.01.2023 23:20

Е па стварно претјерујете са овим префиксом “српска, српски, српско”испред сваке могуће ријечи”. Слушате ли ви себе? Помислите ли икада да у ентитету Република Српска још увијек живи оно мало народа других националности што су остали на својим огњиштима? Како ли се осјећају кад их се никад и ничим не спомиње иако и они живе у ентитету Република Српска? Шта мислите како би се осјећали остали у Федерацији Босне и Херцеговине да се упорно за све могуће пише и говори са префиксом “бошњачка, бошњачки, бошњачко?” Стварно сте отишли у крајност и никако да се пробудите у 21-ом вијеку. Коме је било гдје и било кад тако задрт национализам донио било какву корист и бољи живот? Кад ћете се коначно освијестити и, ако ништа друго, онда бар прочитати нешто о демокрацији, уважавању другог и различитог, узајамном поштовању, толеранцији, компромису……..а тек о СУЖИВОТУ? То не требам ни споменути јер, само ви и нико други на овом свијету, сами о себи мислите да вам сви остали на кугли земаљској нису ни до кољена. Откуд вам та фрустрација и оптерећеност прошлошћу коју никако да оставите иза себе? Ко вас је клео тај се добро и намучио и нарадио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бањалука

22.01.2023 09:28

Сто смета сто пису српска села СРПСКА ПА СТА. А стаце Спириц са своим стадом у дрвару нека оцисти путеве народским парама.

Name

Кад би се помогло

22.01.2023 07:07

...то нико не би ни зарезивао од стране Православаца. Сви би чекали да се нести лоше уради Православцима па да се пишу вијести.

ОДГОВОРИТЕ