Zatrpan put Drvar-Glamoč, srpska sela bez struje

Regionalni makadamski put od Drvara do Glamoča neprohodan je zbog snijega, a srpska sela na tom području ostala su bez struje.

Republika Srpska 21.01.2023 | 19:45
Zatrpan put Drvar-Glamoč, srpska sela bez struje

Mještani sela Prekaja rekli su Srni da je snijeg stvorio velike probleme u putnoj komunikaciji i da veče dočekuju u mraku.

Snijeg i dalje pada, a lokalni putevi na potezu od Drvara do Glamoča su neprohodni zbog visokih nanosa snijega usljed jakih udara vjetra.

Predsjednik Opštinskog vijeća u Bosanskom Grahovu Slađana Čeko rekla je Srni da su nanosi snijega u srpskom selu Tičevo i do metar i po.

(Srna /Foro: Srna)

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

#

21.01.2023 18:58

Jel to reklama za EPRS upravo je tako čim snijeg vjetar mnoga sela bez struje

ODGOVORITE
Name

Mrgud

21.01.2023 19:09

Ehh tako vam i treba pa opet svi glasajte za Dodika.necete imat nista aman nistttaaa

ODGOVORITE
Name

Lelemud

22.01.2023 04:02

Ovo je u Federaciji a ne u R Srpskoj

Name

Kako će sad ?

21.01.2023 22:31

Do Banjaluke

ODGOVORITE
Name

Srpska sela

21.01.2023 23:20

E pa stvarno pretjerujete sa ovim prefiksom “srpska, srpski, srpsko”ispred svake moguće riječi”. Slušate li vi sebe? Pomislite li ikada da u entitetu Republika Srpska još uvijek živi ono malo naroda drugih nacionalnosti što su ostali na svojim ognjištima? Kako li se osjećaju kad ih se nikad i ničim ne spominje iako i oni žive u entitetu Republika Srpska? Šta mislite kako bi se osjećali ostali u Federaciji Bosne i Hercegovine da se uporno za sve moguće piše i govori sa prefiksom “bošnjačka, bošnjački, bošnjačko?” Stvarno ste otišli u krajnost i nikako da se probudite u 21-om vijeku. Kome je bilo gdje i bilo kad tako zadrt nacionalizam donio bilo kakvu korist i bolji život? Kad ćete se konačno osvijestiti i, ako ništa drugo, onda bar pročitati nešto o demokraciji, uvažavanju drugog i različitog, uzajamnom poštovanju, toleranciji, kompromisu……..a tek o SUŽIVOTU? To ne trebam ni spomenuti jer, samo vi i niko drugi na ovom svijetu, sami o sebi mislite da vam svi ostali na kugli zemaljskoj nisu ni do koljena. Otkud vam ta frustracija i opterećenost prošlošću koju nikako da ostavite iza sebe? Ko vas je kleo taj se dobro i namučio i naradio.

ODGOVORITE
Name

Banjaluka

22.01.2023 09:28

Sto smeta sto pisu srpska sela SRPSKA PA STA. A stace Spiric sa svoim stadom u drvaru neka ocisti puteve narodskim parama.

Name

Kad bi se pomoglo

22.01.2023 07:07

...to niko ne bi ni zarezivao od strane Pravoslavaca. Svi bi čekali da se nesti loše uradi Pravoslavcima pa da se pišu vijesti.

ODGOVORITE