Испливао документ који би могао да ријеши случај Волш

На друштвеним мрежама појавио се документ који би можда могао да реши случај нестале Београђанке Ане Волш.

Свијет 17.01.2023 | 11:17
Испливао документ који би могао да ријеши случај Волш

Наиме, испливао је полицијски извештај у ком се наводи да се јавио мушкарац који тврди да има снимке са сигурносних камера на којима се види Брајан Волш.

Извештај се односи на 8. јануар, а мушкарац са снимцима је заправо комшија брачног пара Волш.

Како се може видети, у полицијском документу пише да је мушкарац позвао полицију Кохасета у вези са случајем нестале Ане Волш.

- Има камеру у дворишту која би могла да покаже уколико се догодио инцидент - пише у полицијском извештају и додаје се да се комшија тада вратио са одмора, па се претпоставља да се због тога није раније огласио.

Спекулише се да ли је управо тај снимак довео до хапшења Брајана Волша. Подсетимо, Брајан је ухапшен због сумње да је ометао истрагу нестанка своје супруге.

У њиховој кући су пронађени трагови крви, као и оштећени окрављени нож, а на депонији у Пибодију и тестера, секира, средства за чишћење и тепих, такође и трагови крви.

Ана је, иначе, била менаџерка луксузне стамбене зграде у Вашингтону у коју су се инфлилтрирали лажни федерални агенти, а становници кажу да је скривала информацију о бизарном случају. Један од станара зграде није имао лепе речи за Београђанку и назвао је "вуком у јагњећој кожи".

Волш, мајка тројице дечака, последњи пут је виђена у раним јутарњим сатима 1. јануара, када је требало да оде на локални аеродром како би се укрцала на лет за Вашингтон. Њена компанија је пријавила њен нестанак полицији 4. јануара, након што је, према речима браниоца Брајана Волша, контактирао фирму и питао где се Ана налази. Али у данима између Аниног нестанка и пријаве нестале особе, Брајан Волш је наводно лагао о томе где се кретао. Брајан Волш је ухапшен и оптужен за довођење у заблуду полицијске истраге. Током појављивања Брајана Волша на суду у вези са оптужбама, наложено му је да буде задржан уз кауцију од 500.000 долара у готовини.

Ана Волш, жена из Србије која је мистериозно нестала 1. јануара 2023. године, мајка је троје деце и запослена је у фирми за некретнине. Ана је по професији агент за некретнине и убрзано се кретала ка позицији регионалног менаџера у вашингтонској фирми за коју ради.

Рођена је у Београду, а у Сједињене Америчке Државе се преселила 2005. године и почела да ради сезонске послове у угоститељству. Радила је као собарица и као конобарица у Вашингтону. Године 2008. живи и ради у Њујорку после чега се сели за Бостон, где постаје сталнозапослена на месту менаџера за хотелске резервације у хотелу у Леноксу где је срела свог будућег мужа Брајана Волша. Ту су се и заљубили.

Ана и Брајан Волш су се срели као по сценарију из романтичног филма. Упознали се сасвим случајно тако што је она отишла да очисти његов стан. Тада је почела њихова љубавна прича.

Бројни пријатељи које је стекла су шокирани њеним нестанком и развојем догађаја. Њен супруг је ухапшен због оптужби да је наводио истражитеље на погрешан траг и насмејан је отишао у судницу, где је суочен са доказима тужиоца који се наводно косе са његовим исказом.

 (Курир   Фото: Принтсцреен Фацебоок)

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

Прњавор

17.01.2023 13:54

Да српкиње су опште познате у целом свету..има их таквих и по ЕУ колико хочеш.Доду јадне,полуписмене мало сезонски или на црњака,кад виде како живимо ми европљани:куће,станови,добра аута,лова до крова све једна се ускоро и разведе,оставе мужевима и дјецу нађу си овде неком старца,болесног и оронулог,дају му..."оно",једино што имајј..,упишу се само да би добиле држављанство,папире и да би овде остале..Није та србијанска тука дакле ни 1 а ни последња српкиња која је ишла из кревета у кревет зарад живота у ЕУ или САД..тако шта се у руссији дефинитивно никад неби десило(а наводно су русси браћа..али "браћа подераних гаћа"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

17.01.2023 15:12

Дошло јој главе потезање дјавла за реп

Name

#

17.01.2023 15:52

А ко си ти кад кажеш ми богати европљани јел себе убрајаш у тог богатог европљана у осталом у свим земљама имаш старлета а има и оних који живе на рачун богатих дама у годинама

Name

Алпа Ћино

17.01.2023 16:12

Надробио си свега и свачега. Углавном безвезе. Болесник . Лијечи се.

Name

Алпа Ћино

17.01.2023 16:18

И још да додам,неписмени воле, жена је завршила В београдску гимназију,што и није за подцијенити. Теби то наравно ништа и не значи, твоја четири разредна основне су теби врх. Што би рекао генијалчина :, " Биједо,имаш пет минута школе и велики одмор", Мирко С. Којотовски.

Name

Ре #

17.01.2023 21:32

Он је обична јајара која је одрасла у околини Прњавора и пуким случајем постао "гастарбајтер" па сад (због мржње према Србима) "ваља" глупости...и да,психички ће га уништити рат у Украјини

Name

О, прљави

18.01.2023 03:22

На којим си ти травама, па си у себи скупио толико мржње? Иди лијече се, човјече!

Name

Xx

17.01.2023 15:20

Откад је снимак документ? То може да буде доказни материјал, документ тешко, и стално једно те исто бла бла, ко је шта је и одакле, докле више

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маре

17.01.2023 21:37

Толико се форсира ова прица, ко,ста, како, да сад и 5годисњи укапирали, доста, није валда да крецемо до бебе.

ОДГОВОРИТЕ