Предсједник Србије показао своју радну недјељу

Предсједник Србије Александар Вучић објавио је на Инстаграм налогу "будућностсрбијеав" како је изгледала његова радна недјеља.

Србија 15.01.2023 | 19:10
Предсједник Србије показао своју радну недјељу

- Лични утисак је да су недељу за нама обележиле лепоте Србије и њени пријатељи, добри, али и не лаки разговори, интензивно напредовање радова на постојећим пројектима, као и бројни планови за будућа улагања.

Издвојио бих, ипак, посету министра за спољне послове и међународну сарадњу УАЕ шеика Абдуле бин Заједа ал Нахјана, који ми је пренео личне поздраве председника УАЕ, Његовог височанства Мохамеда бин Заједа ал Нахјана и са којим сам разговарао о ширењу сарадње и новим инвестицијама, које ће додатно оснажити Србију и ставити још један печат на искрено пријатељство наших земаља.

А Србија, наша најлепша и једина, још једном је показала своју раскош на фотографијама које сте нам слали током протекле године и које су крунисане изложбом у Палати Србија.

Увек најлепша! Живела Србија! - написао је Вучић на инстаграму.

(БН Фото; Тањуг) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Бато

15.01.2023 20:50

Е није љепша од Босне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крис

16.01.2023 10:17

Овај болесни цовјек це једног дана пуци, и незнам како издрзи утапати се свом нарроду, лагати странце и подрзавати путина за којег свјесно зна да је фасиста. Свака му цаст .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

16.01.2023 11:15

Јадни Срби са тобом и Додиком.. Ниједан ви нисте патриота него доктатори који униставају и разваљују све српско. Није вама стало до Срба, мафијаси и диктатори. Нигдје не ститити Србе, нигдје. Сјеме вам се затрло.. Све сто сте накрали дао бог да вам то узме онај које највисе мрзите

ОДГОВОРИТЕ
Name

врс рви

16.01.2023 11:16

већег демагога Србија није имала, а бога ми ни свијет

ОДГОВОРИТЕ