Predsjednik Srbije pokazao svoju radnu nedjelju

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je na Instagram nalogu "budućnostsrbijeav" kako je izgledala njegova radna nedjelja.

Srbija 15.01.2023 | 19:10
Predsjednik Srbije pokazao svoju radnu nedjelju

- Lični utisak je da su nedelju za nama obeležile lepote Srbije i njeni prijatelji, dobri, ali i ne laki razgovori, intenzivno napredovanje radova na postojećim projektima, kao i brojni planovi za buduća ulaganja.

Izdvojio bih, ipak, posetu ministra za spoljne poslove i međunarodnu saradnju UAE šeika Abdule bin Zajeda al Nahjana, koji mi je preneo lične pozdrave predsednika UAE, Njegovog visočanstva Mohameda bin Zajeda al Nahjana i sa kojim sam razgovarao o širenju saradnje i novim investicijama, koje će dodatno osnažiti Srbiju i staviti još jedan pečat na iskreno prijateljstvo naših zemalja.

A Srbija, naša najlepša i jedina, još jednom je pokazala svoju raskoš na fotografijama koje ste nam slali tokom protekle godine i koje su krunisane izložbom u Palati Srbija.

Uvek najlepša! Živela Srbija! - napisao je Vučić na instagramu.

(BN Foto; Tanjug) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Bato

15.01.2023 20:50

E nije ljepša od Bosne.

ODGOVORITE
Name

Kris

16.01.2023 10:17

Ovaj bolesni covjek ce jednog dana puci, i neznam kako izdrzi utapati se svom narrodu, lagati strance i podrzavati putina za kojeg svjesno zna da je fasista. Svaka mu cast .

ODGOVORITE
Name

Petar

16.01.2023 11:15

Jadni Srbi sa tobom i Dodikom.. Nijedan vi niste patriota nego doktatori koji unistavaju i razvaljuju sve srpsko. Nije vama stalo do Srba, mafijasi i diktatori. Nigdje ne stititi Srbe, nigdje. Sjeme vam se zatrlo.. Sve sto ste nakrali dao bog da vam to uzme onaj koje najvise mrzite

ODGOVORITE
Name

vrs rvi

16.01.2023 11:16

većeg demagoga Srbija nije imala, a boga mi ni svijet

ODGOVORITE