Да ли се покреће опозив човјека који је, са тимом, за Бијељину урадио више него ико до сада?

"Како то, зашто то, човјек који је са својим тимом и народом направио овакве помаке се проглашава неспособним, нерадником и против њега се покреће опозив и подиже хајка?", упитао је на фејсбуку градоначелник Бијељине Љубиша Петровић набрајајући шта је урађено и шта се то све промијенило за двије године колико је градоначелник.

Република Српска 15.01.2023 | 12:10
Да ли се покреће опозив човјека који је, са тимом, за Бијељину урадио више него ико до сада?

Област  у којој је учињено највише за ове двије године је сматра Петровић, образовање јер су, по први пут у историји Града, сви основци имали бесплатне уџбенике, што је пројекат вриједан преко милион марака.

"Повећани су износи и број стипендија, а настављена је традиција додјеле стипендија свим ђацима генерација основних и средњих школа, као и ученицима са потешкоћама у развоју. Повећана су издвајања за докторанте и мастер студенте, а први пут прошле године почели смо и са новчаном подршком за нашу дјецу која студирају у иностранству, што ће и ове године бити случај. Сви они који су на различитим такмичењима освојили медаље награђени су у складу са могућностима. Повећан је износ субвенција за ђачке карте за све основце. По први пут ове године Град ће комплетно финансирати ђачке карте за дјецу самохраних родитеља и дјецу са потешкоћама у развоју. Бијељину је посјетио чувени свјетски професор др Едхем Чустовић са којим је договорена сарадња у вези са едукацијом, стипендирањем и промовисањем наше талентоване дјеце ", истакао је Петровић.

Он је истакао и адаптацију и изградњу школа које су завршене или се на њима тренутно ради, као и улагања у вртиће.

Што се тиче пронаталитетне политике, поред мјере у виду бесплатних уџбеника, Петровић истиче увођење субевнција за финансирање боравка дјеце у приватним вртићима, чији ће износ расти. Ове године, каже, планирала су и повећана издвајања за новорођену дјецу.

Уз мјере пронаталитетне политике руку под руку иде револуционарна одлука звана ’’нерадна недеља’’ којом је Град, истиче градоначелник, показао да породица и радничко достојанство немају цијену!

"Не знам да је и један градоначелник икада урадио више на борби против криминала и корупције као ја, заједно са мојим тимом. Поднесен је велики број кривичних пријава против злоупотреба положаја, проневјере новца, крађе и неодговорног понашања према државној имовини, узурпирања градског земљишта… Смијењени су директори јавних предузећа за које постоји основ сумње за злоупотребу положаја свуда гдје сам имао ингеренције за то, и на челна мјеста довели смо неукаљане људе пред којима је мандат да се покажу и докажу. Заустављени су бројни нелегални токови новца и извлачење новца из градске касе", наглашава Петровић.

Градоначелник Бијељине истиче да је Град отворен са регионалну али и сарадњу са иностранством, па се тако за Бијељину, по први пут у историји, чуло у Јелисејској палати гдје је био на пријему код предсједника Француске Емануела Макрона, као и учешће на значајним конференцијама, форумима и конгресима. Као значајну истиче посјете многих амбасадора Бијељини као и посјету градоначелника Београда.

"Учињени су значајни помаци на унапређењу и побољшању квалитета живота националних мањина у нашем граду, прошле године добио сам и значајну награду “Мост Рома фриендлy маyор” која ми је додјељена у Бриселу. Трудио сам се да својим дјеловањем и говором учиним све да избришемо говор мржње и да унаприједимо међуљудске односе, промијенимо свијест људи и покажемо међусобну толеранцију и поштовање за сваког човјека ма које вјере и нације био", каже Петровић.

Он истиче бројна културно-умјетничко-забавна дешавања у граду, историјска издвајања за пољопривреду, традиционално добру сарадњу и значајне инвестиције са УНДП-ом и Царитасом.

"Започели смо и на прагу смо рјешавања болног проблема нашег народа у насељу ’’Пет језера’’. Учињени су први конкретни кораци на рјешавању имовинско-правних односа на локалитету куће Магдалене Живановић и покренуто је питање рјешавања Водоторња. Из градског буџета издвојена су значајна средства за једнократну финансијску подршку/награду за наше здравствене раднике, пензионере, борце, раднике АД "Водовод и канализација".

Издвојена су никада већа средстава за лијечење грађана и једнократне финансијске помоћи различитих намјена, за борачке категорије, за спорт и спортске клубове,  за подршку приватним предузетницима, завјерске заједнице и објекте. Започета је изградња Ватрогасног дома, реконструкција бројних улица,  реконструкција и адаптација домова културе, а уређено је градско шеталиште.

"Борили смо се за опстанак предузећа АД "Водовод и канализација" гдје су направљени милионски дугови несавјесним пословањем,  за опстанак предузећа Градска топлана које сам затекао са милионским дуговањем и неколико неисплаћених плата радницима. Плаћамо регуларне кредите које је Град раније подизао, као и казне и пенале јер је Град тужен на конто различитих претходних несавјесних пословања у вријеме претходног руководства", објашњава Петровић.

Петрович додаје да је настављено дозначавања средстава за установе које се финансирају, дијелом или комплетно, из градског буџета.

Посебно је, каже, поносан на разговор и контакт са људима.

"Поштен, транспарентан рад, спровођење и рад по закону без штедње било кога, никада већи број ревизија није учињен, свим изводјачима радова на вријеме су исплаћивана средства по уговору, а не као што је то био раније случај са кашњењима, покренута је по први пут банкарска гаранција због непоштовања уговора, у износу од више стотина хиљада марака које су се вратиле у градску касу, покренуте процедуре за рушење нелегалних објеката у граду, у више наврата провјеравани су радови изводјача- никада већи број керновања, први пут узоркована фарба за фарбање пјешачких прелаза за анализу…", наглашава градоначелник.

Додаје да Дирекција за изградњу и развој Града никада није имала већи број пројектне документације и радова, те ад су израђени Регулациони планови које је Скупштинска већина оборила јер им, истиче, одговара урбанистички хаос.

Покренута је, каже даље Петровић, јавна набавка за Студију топлификације и Студија саобраћаја, која се мора реализовати како би могли оформити јавни градски превоз у Граду.

"Људи све ово за само двије године мандата, без скупштинске већине, без подршке републичке власти, са бројним опструкцијама. Историјска улагања за различите области, све и једна марка уложена транспарентно и враћена народу! Поред тога увијек домаћинска цифра износа на рачуну у градском буџету и сви запослени због којих се подигла толика прашина уредно примају плате без проблема!", истиче Петоривић.

Додаје да одговорно тврди да само деценија оваквог рада Бијељину може довести у ред словеначких градова, те да је много времена изгубљено и много новца отишло на приватне рачуне и у туђе џепове.

Градоначелник Бијељине на крају пита:

"Како то, зашто то, човјек који је са својим тимом и народом направио овакве помаке се проглашава неспособним, нерадником и против њега се покреће опозив и подиже хајка?"

(БН Фото: фацебоок)

Коментари / 122

Оставите коментар
Name

Xx

15.01.2023 11:20

Крадљивцу Икона и изборних резултата сметају постен људи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

15.01.2023 12:12

Нај већи шљам су политичари, нај нечасније занимање. Небих се бавио политиком на БиХ начин таман кад бих умро од глади. Част и брука живе довијека.

Name

Подрска за Љубису

15.01.2023 12:22

Љубиса је на последњим локалним изборима изабран вецинском вољом градјана, а да Мициц није био сигуран у своју моц и побједу, покрали би се ти избори, лазирали резултати, била би брутална пљацка изборне воље, којој смо свједоци, коју зивимо у данасње вријеме. ЗА мене је највеци Љубисин успјех откривање корупционих дјеловања, пљацки и криминала у готово свим локалним опстинским фирмама, гдје је отворено медијски изнио ниво пљацке народних пара. Круна свега су подносење тузби и кривицних пријава, медјутим садасњи тузилацки и судски систем то игнорисе, као и сав народ, који је власт понизила и апсолутно погазила. Додатне похвале се тицу стипендија, бесплатних удзбеника, помоци пензионерима и социјалним слуцајевима,...сто је Љубиса извојевао у борби са надмоцном владајуцом вецином, који су ту себе самоизабрали да нам униставају зивоте, да буду против "свог народа", у који се као куну.

Name

Борац

15.01.2023 13:21

Овим лоповима који тразе опозив,нека провјере колико апартмана имају на Златибору и станова по Гг. Дзабе се златко облизује,Љубиса остаје градонацелник.

Name

Дарко

15.01.2023 13:33

Секта СНСД не трпи напредак и нормалне људе, како их није срамота овако добрих и паметних људи, овај човјек је примјер како треба радити без личне користи...

Name

Милош- Пет Језера

15.01.2023 13:34

Подржавам најбољег градоначелника наше Бијељине! Доле црвена бандо!

Name

ВРС

15.01.2023 13:57

Па ко год ваља овој напаценој РС бурле га скида по сваку цијену!!! Осиромаси, расели и умисти све сто је Српско , то је бурлина парола!!!

Name

Ре

15.01.2023 13:57

Можете бити Ајнштајни, Тесле, али ако немате црвену књижицу не вриједи вам ништа. А мислите да ће секта дозволити да се докаже корупција, лажне дипломе, криминал. И да може другачије. Једноставно не смије. Зато је ситуација веома комплексна и опасна. Чувајте Петровића народе. То нам је једина нада за бољи живот

Name

БЛ

15.01.2023 11:23

Следеци је онда гдин Станивуковиц ако успије црвеној банду ово уз помоц СДА као не раздвојним пријатељима ста висе треба овом народу да отвори оци и да види ко продаје Републику . Црвена секта ставља СНАЈПЕРИСТУ тзв армије БиХ за министра . Како пони зење јос треба за нас и насе зртве треба јос да се отворе оци да Насера Орица доведу за министра

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хмм

15.01.2023 12:51

Џаба ти то све кад ниси покрено поступак протв мице и његовиx милијона

Name

Страх

15.01.2023 14:11

Је њих у Бањалуци оних њихових 11000 разлике на прослим изборима и то по њихом бројању и ЦИК-овом стању а стварност је јос гора по њих зато се неусудују покренути опозив Станивуковица

Name

ТАЛИБАН

16.01.2023 13:51

ГОСПОДИНЕ ПЕТРОВИЦУ ви сметате владајуцој секти јер ви ст велики радник са васим Тимом НИСТЕ ЛАЗОВ НИ ЛОПОВ радите за НАРОД БИЈЕЉИНЕ зато сметате Владајуцим сто нисте као они велики нерадници ЛОПИНЕ корумпиране подгузне мухе ДУДУКОВЕ

Name

Сyднеy

15.01.2023 11:25

Залосно је сто градонацелник у скупстини града има подрску од само 6 одборника од њих 31 А опозив није први који се десава у РС и немозе га петровиц спрецит никаквом претњом да неда паре из будзета за референдум То је регулисано законом и како су остали референдуми финансирани бице и овај И нацелник Братунца је опозван и није могао то спрецит забраном финансирања а покретац тог опозива је био и петровицев сдс заједно са снсд Колико видим цак и одборници пдп су за опозив и налазе се меду 26 одборника који тразе опозив Цуди ме да бореновиц не да изјаву засто руси петровица заједно са додиком

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јаффа

15.01.2023 14:20

Да се сви "захвалимо" страним окупаторима и њиховим поданицима. Политичка мафија против народа.

Name

Роћко Чолаковић

15.01.2023 11:25

хоће лопови да вршљају и краду, као док није дошао овај поштени и способни начелник. Народе, памет у главу, немојте да вас покраде лажни председник додиг и његови пси.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САО Романија и И. СА

15.01.2023 12:48

И САО РОМ. И. СА без Цицка.

Name

Ре

15.01.2023 13:00

Ако народ Бијељине не изадје на протесте и не спријеци опозив, онда и овај народ зели само примитивне криминалце и олос на власти. Подрска за Љубису, једног од ријетких постених политицара!

Name

Дејан

15.01.2023 13:46

Ако толико добро ради онда це га народ подржати и нема ниста од опозива.Сто дизете галаму .

Name

агент

15.01.2023 14:06

само тајне посматраче да прате лопове додиковце, јер они ће купити посматраче, као и на изборима.

Name

хало РЕ

15.01.2023 14:46

Не треба народ да изаде на улицу,вец на гласацка мјеста да би онемогуцио опозив градонацелника.Народ због тога сигурно неце изаци на улицу.

Name

Раајко

15.01.2023 11:26

Хајка је због тога што си им покварио систем пљачке народног новца. Е сад је на народу да те одрже по сваку цијену ако себи мисле добро.

ОДГОВОРИТЕ
Name

СРБ ин

15.01.2023 11:26

Е мој докторе. Па такви не одговарају страначким протувама,нерадницима,лоповима,... Сувише си добар да би те разумјели ти полуписмени папци са купљwним дипломама. Само напријед ,народ је уз тебе. Иако буду поновни избори, побиједићеш са још већом разликом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драго

15.01.2023 11:28

Јесте урадио си.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милеее

15.01.2023 11:28

Ста ти је ту нејасно, зар не видис да је то СНСД-овска ујдурма олицена у оном мутавом крмку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тито

15.01.2023 11:28

Не могу да краду па им смета Љубиса. Нема пара у будзету РС,треба украсти из БН. Зивио Љубиса.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

15.01.2023 12:46

Треба Љубо питати дали се Цвијановићка бави каквим спортом и како трчи у купаћем костиму,она ће весело трчећи одговрити да је и за сљедећи пар сезона спремна и да је у кондицији ,док Баја пјева она ће скакати и веселити надолазећим љетним сезонама.

Name

Сyднеy

15.01.2023 11:29

Петровицу залосно је да од 31 одборника у скупстини њих 25 трази опозив У Братунцу је се твој сдс удрузио са додикому русењу нацелника а сад пдп помоцу додика руси тебе Мозес ли ти нормално водит БН са само 6 одборника у скупстини који те подрзавају

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2023 13:02

Ти одборници који тразе опозив су такодје мафијсси, криминалци, бескичмењаци, корумпирани олос и багра. Подрска Љубиси, једном од ријетких постених политицара!

Name

Ре,Сиднеy

15.01.2023 13:20

Ви то спочитавате градоначелнику,прљаво гласање одборника?! Је ли он крив, што је бољи од свих, и што хуље немају желудац да то сваре?! Народе,ако имате савјести и желите добро себи и својој дјеци, спријечит ћете гнусну намјеру криминалаца,и казнити одборнике који су гласали за опозив најбољег градоначелника икад,или,останите жртве пљачкаша, јер,нисте бољи од њих,и као такви не заслужујете ништа добро!!! Живио,Љубиша Петровић,најбољи,међу најбољима!!! Желим му побједу над олошима који су учествовали у прљавом згласавсњу његовог опозива!!!???????????

Name

Идеално

15.01.2023 13:58

Ајде бљузго шта си запјенио ко нераст... А како твој Додик објективно са тридесетак посто, од тога доста покрадено, управља овом нашом творевином...

Name

Мики

15.01.2023 11:29

Обицни делатант овај Петровиц,довољно је видјети његов изглед неуредног и запустеног цовјека без идеје и воље за будуцност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лука

15.01.2023 12:21

Ти неписмени режимски смраду објасни шта је делетант, видим рјечит си као и твој шеф. Ви полуписмени, и неписмени секташи сте уништили све људске вриједности у РС, раселили сте паметне радно способе, уништили образовање, здравство, културу, спорт јер сте интелектуални богаљи и духовна сиротиња. Ви сте планатарно зло нека вам бог суди. Петровићу ти си светионик и треба да будеш узор младим и паменим нараштајима.

Name

Цињеница

15.01.2023 12:36

Ста знаци изглед цовјека, Љубиса је увијек уредан у одијелу, говори истину, износи доказе и цињенице, прозива кримосе власти, који се возикају у народним скупим лимузинама, уфурани, полуписмени и пуни себе, у одијелима и марамицама у дзепу, да се промовису као нека "господа и елита", како се самопрозвасе. Цим вецина од њих проговори, послије пар немустих, нелогицних реценица, види се који ниво интелекта, образовања и културног нивоа извире из истих. Љубиса их туце истином и цињеницама, њиховим недјелима свјесно одрадјеним, па им је ради тога трн у оку, сметња у лоповлуку, аутоматски одлицан кандидат за смјену, а да би се довео полтрон, бескицмењак, "0" у сваком смислу.

Name

Е

15.01.2023 12:55

Мики товар си велики!!!

Name

Ре Мики

15.01.2023 13:07

А задриглог Додика, оне са цетвртастим главама, сељобере обуцене у брендиране ствари, провинцијално- завијајуће акценте, полуписмене докторе наука, бахате кримосе, и њих је довољно видјети да видис каква је власт у Републици Српској. Мики ботино, и ти си један од оних којем је снсд дао насе паре, да пљује по порталим опозицији и брани ову мафијаску, малоградјанску, криминалну власт која је отјерала трецину народа из Републике Српске

Name

РЕ МИКИ

15.01.2023 13:08

Има у Бањој Луци добар доктор за тебе, др Стојаковић,паметном доста

Name

Ре Мики

15.01.2023 14:28

А ста то фали Љубиси цовјек дотјеран ,среден немоземо сви бити љепотани као ти????? бољуи постенију власт никад нисмо имали у Бијељини ал њима фали будзетских новаца да могу да поцасте бају из Бакинаца ,,,е неце да мозе висе ,Љубиса је побиједио кад је мало ко знао за њега а тек сада ста би им урадио .............

Name

# за Мики

15.01.2023 14:30

Ти људе цијениш по изгледу а не по квалитету и раду за опште добро

Name

Ров

15.01.2023 17:15

Ау, сто си паметан!

Name

ОО7

15.01.2023 11:31

Можеш све позлатити,али си "контра" страна.реално,гдје су год контра странке,долази до конфликта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кап

15.01.2023 16:26

Ако остане градоначелник после опозива онда скупштинска већина или сви одборници који су тражили опозив више не постоје јер по закону о локалној управи скупштина се распушта. Ето шансе народе да се ријешите тих мафијаша из скупштинске већине.

Name

клокан

15.01.2023 11:31

Љубо сваки поштен Семберац и они који су досли це гласат за тебе немој да се пласис јер си постен цовек из домацинске куце зивио нам!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боки

15.01.2023 11:32

Ако вам дођу Додиковци поздравте се са свим лијепим што сте имали у Бијељини у Зворнику раде шта хоће ни један грађанин ни радник ни пензионер нема никакву заштиту нит помоћ одавно већ од Дебелог па и сада што је Дебели опет поставио свог човјека да могу наставит хапат фуј.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снежана

15.01.2023 11:35

Нека предје код Додика заједно са чланством као Обрен Петровић и ето му рјешења. Бијељина је под притиском и теско се борити против Мићиних есдеесоваца, против Др. Максимовића плус Додикова црвена мафија! Мора се ствари реално сагледати поучени резултатима у октобру гдје Жељка Шаровића попустила, а Јелена са малом разликом успела је да победи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2023 13:09

Обрен Петровиц је криминалцина. Не мозе Љубиса заједно са мафијасима. Постен народ је уз Љубису! Олос подрзава сектине криминалце .

Name

разумио

15.01.2023 11:37

Док Додик предлазе Несица, са сумњом да је нарко-перац новца, смјењује бјељинског градонацелника без мрље у каријери ?! Из овога се виде "криминалне" намјере политицког узорпатора на власти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2023 13:10

Додик је Ал Капине Босне и Херцеговине

Name

Сара

15.01.2023 11:38

Па зато и ниси добар што ниси крао слушао Доду и додиће те био издајник свога народа бори се сине молит ћу се Богу за тебе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2023 13:11

Додик криминалац, исте такве ставља на позиције. Морална наказа од цовјека. Највеце зло Српског народа од распада Југославије. Фуј!

Name

Ацо

15.01.2023 11:45

Љубиша има само једну ману...он је домаћин човјек а то се не прашта.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лана

15.01.2023 11:52

Да има таквих још као што је господин и Велики човјек Петровић ова земља би била велико благостање за све. На велику жалост већином господаре лопови и криминалци,па поштени су принуђени да напуштају земљу немогу то да поднесу. Онај ко жели да ради на добробит свих, њега прогоне јер им не одговара немогу красти како су навикли. Велика подршка господину Петровићу,а мислим да га подржавају и семберци јер коначно имају правог градоначелника!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2023 13:12

Бас тако

Name

xy

15.01.2023 11:58

Ваљда постоји начин да га сачувамо и не дозволимо његов опозив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сви...

15.01.2023 11:59

Који су поштени немогу бити на власти...сметају мафији и криминалцима јел немогу радити прљаве послове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лазар

15.01.2023 11:59

СНСД Бијељина мора шефу на тацни дати Бијељину. Хиљаде и хиљаде хектара земље, бању Дворови, Дрину, Саву, град, све... Др Петровић је последњи бастион одбране Бијељине, Семберије. Ако га склоне остаје нам да пасемо траву. Надам се да је у Семберији народ паметан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2023 13:13

Па не дајте да га мафија склони. Протести, револуција, треба отјерати мафијасе из секте

Name

Петар

15.01.2023 12:00

Додикова наредба је извршна! Ко год није са нама и за нас "уништи"

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамбо

15.01.2023 12:03

Само обезбеди добре посматраце да те не покраду,и побједа је загарантована!Вукан и Јелена цете подрзати максимално!Ти сто покрецу опозив су слагали и свог водју да могу успјети!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

15.01.2023 12:03

Мало ми је нејасно јел то сад иду избори поново. И јел се бирају и одборници. Ако је тако народ це одувати црвене, да то неце бит забиљезено задуго. Љубиса уз тебе смо

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

15.01.2023 12:06

Ако дозволите народе да ова злоцинацка багра смијени најбољег градонацелника у Српској онда сте сви за колективно самоубиство.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2023 13:14

И да нас нестане под владавином ове похлепне мафије

Name

Мт

15.01.2023 12:08

Замерио се додику јер је гадне говоре јаке дао љутит након избора у бања луци

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЈВ

15.01.2023 12:29

Није ниста гадно рекао, др. Петровиц је добар цовек, одмерен, културан, васпитан и јако паметан. Све сто је тада рекао је истина, љут има право бити. А ста је све Додик идиот слагао, украо, кога је све елиминисао, то тек треба размотрити а Петровица оставити на миру да настави радити свој посао јер га одлицно ради. Зелим му свако добро, до нових победа!

Name

Могуће

15.01.2023 12:36

Је могуће,не можеш Ту радити поштено и бити уз Народ,а Народ то није Заслужио,БАЈА је уз Народ,Баја је уз Гуске у магли,Баја је једини Баја и нико не смије имати,Свог Бају осим Баје,самог........... ??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нс

15.01.2023 12:41

Наравно образован паметан способан реците па смета криминалцима Несицима Илицима Зељковицима фамилијама па и зенице фамилије су власт.Ако оде Петровиц можемо се сви покупити и ићи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вишеград

15.01.2023 12:50

Љубиша је најбољи начелник.Ја се бојим да га уз помоћ Рик не покраду и не пониште гласове као у Вишеграду.Опозван начелник ђуревић,воља?народ је била.Али шта вриједи спасише га и остаде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Вишеград,

15.01.2023 14:06

Ти си стварно невиђена будала, која сваки дан понавља једно исто, проучи Статут општине Вишеград, проучи изборни закон Републике Српске и схватиће да ниси у праву, уствари будали џабе говорити јер ти у својој глави имаш само једни истину, оно што ти сматраш истином. Начелник Вишеграда није опозван по свим законима.

Name

Ре

15.01.2023 17:50

Браво Висеград. Све тацно,ал лопови све покрадосе.

Name

За Ре,

15.01.2023 21:57

И ти Вишеград можете у исти кош, будали никад неке ствари доказати.

Name

Д

15.01.2023 12:55

Господине Петровићу колико видим да овој нашој РС нетрбају добри људи који воде РС ка напредку то је жалосно а што се тиче опозива чувај те се својих страначки колега широм РС пошто су постали љигавци и поданици снда

ОДГОВОРИТЕ
Name

па

15.01.2023 12:58

Мој Љубиса, одговор на сва твоја питања не мора да се трази даље од прва два пасуса. Дакле, боли их улагање у образовање, јер су им то највеци непријатељи и политика им се заснива на гусењу и игнорисању образованих. Главни мото СНСД-а и коалиције је сто мање уцити и сто висе куповати дипломе. Одмах затим, љути су противници било каквог улагања пара у било ста. Према њиховој политици и вјеровањима, политицари могу паре да улазу само у себе и своју родбину, а ти се насао да дијелис дјацима, студентима и било коме коме су паре потребне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НАРОД

15.01.2023 13:10

Милеееее, сјеме ти се утрло.Фуууууј ђубре једно

Name

А

15.01.2023 12:58

Мозе ли Петровиц распустит парламент,па нака бyду избори и за градонацелника,и за парламент!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србо

15.01.2023 13:03

Рука ти се позлатила кад си Додика онако потапшао ,то му је горе него шамар да си му опалио и то ти никад неће заборавити он је обично зло од човјека па има те снимак шта говори директору БН тв.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан

15.01.2023 13:32

Једини разлог за опозив је то сто Љубиса, неда да се краде, њима треба подобан цовјек , који це се ухватити у коло са њима

Name

Бл

15.01.2023 13:13

Баш је Бијељина имала среце са својим градоначелником Петровицем. Чувајте га људи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

патар

15.01.2023 13:16

Цувај се Љубиса.Висе је олоса него постеног света. Зато олоси и победјују у РС.Не потцењуј багру.Багра је зељна пљацке а ти им сметас за то.Све це уцинити да те смјене.И пакт са црним дјаволом ако треба .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прика бн

15.01.2023 20:36

Велики новци се врте у бијељини, ради се ауто пут, и овако се отимају да узму дио колаца. Главицице су уз Љубису

Name

Човјек

15.01.2023 13:30

Хоцу да напишем зато сто сам јако разочаран у Српски народ у Републици Српској. Ако ми Срби дозволимо да нам скину овог човјек , онда стварно нема смисла живјети овдје ма било гдје у Републици Српској. Требамо се сви иселити и нека остану само Рудоња и његов СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

15.01.2023 13:37

Ста га брига!Народ це на изборима реци своје и ако је толико добар само це потврдити своју власт и добити јос јаци легитимитет.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јања

15.01.2023 13:39

Зато сто немогу да краду смета им то али ми смо уз вас.Подрску имате од нас градоначелниче много сте урадили за ове двије године, хвала вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Алекса- Бродац

15.01.2023 13:40

Зато сто сте постен такав им не треба, зато сто не зелите да дозволите им да се уградјују у тендере, зато сто ти сви сто тразе опозив нису науцили да зиве од плате него од тендера! Зато сте им и неспособни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добрила

15.01.2023 13:40

Актуелни градоначелник улива наду, сигурност и правду и поштење за све грађане а од ове нове Коалиције што желе опозив градоначелника грађани имају страх плаше се шта ће бити, јел су имали Власт и пре и страшна су злодјела радили у толикој мјери да није за јавност. Прво мора ревизија бити сваког Одборника име и презиме, образовање какво има и где је завршио на државном или купљена Диплома, судски досије (60% да је правна држава била би у затворима на издржавању казне), каквих су карактерних особина да ли поштују Закон, рад и доброту у раду. Или су послушни тајкунима за рад за прљава посла. Ако злотвори успију у својој намјери онда је праведно да Високи Представник и УСА уз кориштење Бонских овлаштења збаце Бају са свих функција и политике и забрани рад у политици. Мислим да грађани не желе повратак на старо, једино ако не покраду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган БН

15.01.2023 13:41

Шта рећи осим да свако ко има очи може видјети помаке у ове двије године. Свака цаст на раду и залагању. У Г. Драгаљевцу скола постоји од 1853 године то значи ове године пуни 170 година. Скола има проблема са дотрајалим крововима који прокисњавају нарочито је критичан кров фискултурне сале који је стар 40 година. Унутрашњост сале је реновирана 2015 године донацијом владе Јапана. Овим вас путем молим ако постоји могућност у овој години да се издвоје срества за мијењање покрова сале. Ако оду паркети и унутрашњост од влаге узроковане падавинама коштаће много више ремонт. Захтјеви за ремонт крова су послати крајем децембра вама као градоначелнику, скупстини одељењу за финансије и одељењу за друштвене дјелатности. Надам се да ће те уважити нас захтјев. Поздрав и да још дуго будете нас градоначелник..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

15.01.2023 13:41

Први пут вјерујем неком политичару, вјерујем у ваше поштење, искреност и способност да видите проблеме и да их решавате са вољом и жељом и на прави начин. Лијепо је видјети ту заинтересованост за свој народ и разумијевање, приземност, смиреност и способност да саслушате сваки проблем, види се да заиста дајете све од себе. Враћате вјеру градоначелниче!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Маја- Бијељина

15.01.2023 13:42

Само Ви и ваш тим, градоначелниче, наставите водити рачуна о граду по принципу доброг домаћина. Промјене су видљиве и то се не може оспорити, а очекивати чудо за 2 године само у неким стварима које су већ годинама "бајате", то би било као када професор изведе ученика да одговара, па му душу исциједи не би ли му нашао нешто што не зна и онда му каже да се није добро спремио за одговарање. Свако у другоме види што носи у себи. "Не вјерујеш у оно што видиш, него видиш оно у шта вјерујеш." Само напријед у остваривање нових циљева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

15.01.2023 13:43

Не хвали сам себе.Пусти друге нека казу о теби,а други не мисле бас тако.Сам си себи крив.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.01.2023 13:48

Ветеран да се ниси ти одрекао ратног стажа да би остао дуже у некој канцеларију да се сад обогахиш а ако досад ниси довољно зарадио нећеш ни за то одрицање, већина гњила у рову и сад се одричу стажа или си био као Чавић негдје ћато и прао чарапе капетанима а овамо борачки узимаш.

Name

Ре Ветеран

15.01.2023 14:12

Чега си ти будало ветеран, борац ниси, јер прави борци подржавају поштеног цовјека, а то је гос Петровиц. Зато мрс боту по сендвич.

Name

А

15.01.2023 14:19

А на шта то тачно други мисле....на имовински картон претходног градоначелника?

Name

Ре

15.01.2023 14:50

Само папци и лопови мзре постеног цовјека.

Name

Ветеран

15.01.2023 17:00

Напријед ботови.Плацени сте да нападате све који не подрзавају Петровица.Борац сам прве категорије, али о Петровицу немам добро мисљење ни као цовјеку нити као градонацелнику.

Name

Идеално

15.01.2023 22:08

Борац прве категорије је и она мрака која је читав рат провела уз неку главешину у граду, а да није метка испалио... Сад уз овог поштеног човјека не можеш да дрпишеш, јер се он не бави с тим па ти не паше... Да си прави борац, чак и оштећен у неком моменту за нешто, неби био против поштеног човјека...

Name

Прави побједник

15.01.2023 13:45

Немају они шансе да опозову великог човека, поштеног градоначелника, поготово послије протеклих избора. Убедљиво их треба поразити. Народе у памет, немојте дозволити да нас опет преваре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворницанин

15.01.2023 14:36

56 миллиона це цудо направити у РС

Name

Народе упамет

15.01.2023 15:03

Ако зелите постеног цовјека, да води вас град изадјите и гласајте за Љубису

Name

Е драги Бозе !

15.01.2023 13:55

Залосно је али истинито сто дрзаву и политику воде они који то најмање заслузују.Ниста И’м није свето.Најмање цасти,постења и бриге за народ ,дјецу,омладину,ратнике,инвалиде,пензионере итд.итд.Њихов је приоритет бити против оне који су одани,образовани,родољубиви.Е зато они и њих ово не воле Љубису и све слицне њему.Некад је било у сваком зиту има кукоља али данас је висе кукоља а мање зита.Јадан народ незна за боље и они це коло Јо’с дуго водити.Све до једном.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ронин

15.01.2023 14:00

Ееее за какву Републику Српску процерда најљепсе 4 године свог зивота .Нема везе ,ако треба опет цу у рат ,али овај пут знам против кога .Силом се одговара на силу ,увијек било,само нека секта проба прици Љубиси .Подрска за насег доктора .Овде це се изгледа ипак морати ствари рјесити по румунском сценарију за вријеме Цаусескуа .Ко не зна нека прогугла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Грађанин

15.01.2023 14:08

Љубиша само полако,могу како хоће али не могу до кад хоће ! Само да се формира власт комплетно,видет ћеш шта их чека !? Бежанија и робија,живи били па видели ! Срећно Љубиша имаш подршку,поштених људи и домаћина,а папци остају папци,у лози их се стиде !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сретко

15.01.2023 14:11

Зато што је добар а не годи лоповима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милан Србац

15.01.2023 14:14

Сваки поштен тј.нормалан човјек , гласаће против опозива , на народу је , ако желе да их воде фукаре , то је друго !

ОДГОВОРИТЕ
Name

Подрска Љубиси!

15.01.2023 14:15

Народ воли постене, некорумпиране политицаре. Господ Бог да те цува за нас народ! Др Љубиша је господин, за разлику од мафијашке, сељоберске багре. Ако буде поновни избор за градонацелника Бијељине, постени људи из свих крајева требају доци да обезбједе да криминална секта опет не покраде изборе. Љубиша, подрзавамо те и из других градова и села, јер си риједак поштен и образован човјек медју олошем који је нахрлио у политику.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Душан

15.01.2023 14:18

Народ га изабрао и сад би црвени да га смијене. Па то нема нигдје на свијету.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

15.01.2023 14:24

Ако дозволите да вам оде овакав градонацелник е онда сте сами себе потопили,бице вам горе него потоп 2014,зато Бијељинци памет у главу и недајте да вам опозову овај драгуљ,таквог цовјека висе никад нецете имати, да ради за свој народ а не да мисли на свој дзеп,градонацелнице имате подрску са свих страна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дефинитивно

15.01.2023 14:24

додику не требају поштени,вриједни,стручни и одговорни.То се видјело постављањем министара,подпредседника и председника скупштине Републике Српске.Њему требају на власти лопурде,незналице,полтрони типа сање вулић,данијеле ђукин,наташе радуловић,душице шолаје,мајкићке,дениса шукића,оног клошарца,малог дебелог ћосића из ИС,ђуревића званог ким из Вишеграда итдитд.......Љубиша народ и божија воља је са тобом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сто

15.01.2023 14:28

Вриједи памет ако немас црвену књизицу.То је одавно рецено јавно пред камерама и висе стотина присутних и за то је добијен велики аплауз...Тиме нам је све рецено.Ако ми тако несто подрзавамо ста да се ради .Сами смо криви као народ за све сто нам се десава. Подрска за Љубису....

ОДГОВОРИТЕ
Name

16

15.01.2023 14:46

Љубиса права Бијељина је уз тебе

ОДГОВОРИТЕ
Name

#

15.01.2023 15:02

Жао ми је Љубиша ал' изгледа да ће те олош смијенити јер су бројнији у сваком граду РС

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоле

15.01.2023 16:51

Жалосно је и тужно какав олош влада р. С., а сутра би, недао бог да загусти у Бих побегли први са својом опљачкано имовином. Дабогда се стидели бога и народа.

Name

#

16.01.2023 06:34

Да могу понијети новац ал не могу понијети земљу по којолој су ходали и земљу коју су продали

Name

Народ

15.01.2023 16:09

Петровић је много урадио за обичан народ,што претходна градска власт није. 10 година паркинг Лазић је бесправно паркинг наплаћивао са општинске земље. Петровић је то зауставио. Подијелио је књиге основцима бесплатно. Не дај те народе да лопови побиједе. Петровић немогу те побиједити, неће народ дати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мара

15.01.2023 16:21

Свака част Љубиша.Чувајте овог човјека само нас може спасити неко ко истински воли ову земљу неко ко жели да овдје остане омладина неко ко се неће продати и уништити ово мало што остаде одРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Младен Арсеновиц

15.01.2023 16:29

Тако је Градоначелниче! Статистика говори све. Коалиција прича на памет и никада до сада нису изнијели ни један аргумент, а оно што смо ми урадили за протекле двије године стоји. До побједе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Божидар

15.01.2023 16:33

Љубиша,вама свака част! Огледало сте правог градоначелника,српског домаћина,нажалост западу и онима који примају наредбе са запада то не одговара Надам се да ће се људи попут вас изборити против ове тираније

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нада

15.01.2023 17:02

Ипак смо ми Срби несретан народ. И то прије свега што смо неписмени, полијени, раскалашени, страшиви, потчињени, неискрени.... Јер како другачије објаснити стање кад бирачи који изабраше Петровића не изабраше и скупштинску већину да га прати. Значи такви смо како горе наведох и тако доведосмо једног, финог и поштовања вредног Петровића, да се мучи са мафијом и хохштаплерима Милорада Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бг

15.01.2023 17:20

Вецеина у Скупстини Бијељине нема везе са зивотом! На све стране проблеми, напад на дјецу и родитеље у Сарајеву, доводјење у опасност сина предсједника Србије, рањена дјеца на Косову, свакодневна поскупљења, електрицна енергија, зима, они се дигли да опозову Градонацелника. Васе је, постовани, да се такмиците с Градонацелником ко це предлозити бољи пројекат, ко це урадити висе за Град и народ Бијељине. А ви за Православну нову годину лијепо дали слободан дан радницима у дрзавним фирмама, а радници у приватном сектору морали да раде до краја радног времена. Нисте дали плаце радницима а тјерате их да долазе на васе приватне прославе да вам клицу и аплаудирају. Зграде вам исетале на коловоз а ви не усвајате регулациони план. Умјесто модерног града правите средњевјековну касабу. Плацамо најскупљу воду на Балкану а фирма коју сте деценијама водили у милионском губитку. Пијацу на велико сте уступили централној администрацији па је мала пијаца јефтинија од квантаске пијаце. Заједницама етазних власника сте наметнули три агенције, једна која заврце сијалице, друга која прикупља извјестаје од банака али никад не даје годисњи обрацун, и једна која цисти зграде. Од пара за одрзавање не остаје ниста. Вецино, молимо вас да се смирите и поцнете радити посао за који сте изабрани и плацени. До сад сте нам само узимсли паре а ниста нисте урадили. Васе свадје и глупости сваке врсте вец су нам изасле на врх главе. Бар нас оставите на миру ако нецете да радите.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Влашћу обесправљени грађанин

15.01.2023 18:37

Добри човјече, не заслужујемо ми,као народ,тебе. Нама баш требају "баје". Народ има власт какву заслужује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Блек

15.01.2023 19:14

До побједе !!! Никад зло није побиједило добро !???Секта ће изгорити у свом криминалу .

ОДГОВОРИТЕ
Name

XОXО

15.01.2023 20:00

Крени СРБИНЕ побједа је наша Милокради морају пасти

ОДГОВОРИТЕ
Name

Интергај сити

15.01.2023 20:17

Подршка за Петровића.. Жив и здрав био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бора чорба

16.01.2023 12:48

Погледај дом свој андјеле... Да не би ово и даље била химна наших живота под јармом лопова од срца подршка градоначелнику, човјеку, домаћину, љекару.. Петровићу добри човјече, жив и здрав био..за тебе и уз тебе смо

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко,Њемацка

16.01.2023 16:49

ако успије опозив,треба изаци на улице бјељине 50000 људи,сто је нормално у демокрацији

ОДГОВОРИТЕ