Бијељина: Ударио у бандеру па улетио у двориште

Шездесетосмогодишњи Р.Л. повријеђен је у незгоди која се догодила у Улици Филипа Вишњића у Бијељини, потврдила је полиција.

Република Српска 14.01.2023 | 14:29
Бијељина: Ударио у бандеру па улетио у двориште

"У незгоди је учествовао аутомобил форд којим је управљао Р.Л. (68) из Равног Поља, општина Угљевик. Он је превезен на Ургентни блок бијељинске болнице гдје је након прегледа задржан на лијечењу. Дежурни љекар се није изјаснио о степену повреда", речено је у Полицијској управи Бијељина.

Р.Л. је, из за сада непознатих разлога изгубио контролу над возилом, оборио бандеру и саобраћајни знак,након чега је завршио у једном дворишту.

Према незваничним информацијама, он није животно угрожен.

(БН фото: БН)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Идиоти!

15.01.2023 11:08

Умјесто да су након Божића испуњени љубављу и смиреношћу, сви као да једва чекају са све проðе и да се одају идиотаријама. Као да их неко тјера да славе славе и Божић. Све је лажно и неискрено и сви би да се, ако, може , не иде у цркву нити практикује вјера. Али разумијем их. Вјера је код нас морање и обавеза и то ствара отпор код људи. Морамо у цркву , како нас околина не би прогласила издајницима!? Болесно!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Новка

27.06.2023 22:25

Ако се то исто и мени деси нећу бити ја крива.У Горњем Бродцу мијењају дрвене бандере и обиљежили да ће поставити бетонску на сред пута.Што је још тужније,послије моје рекламације рекли су ми да ће је поставити мало даље од обиљеженог мјеста.Са тим мало даље су управо на средини пута.

ОДГОВОРИТЕ