Bijeljina: Udario u banderu pa uletio u dvorište

Šezdesetosmogodišnji R.L. povrijeđen je u nezgodi koja se dogodila u Ulici Filipa Višnjića u Bijeljini, potvrdila je policija.

Republika Srpska 14.01.2023 | 14:29
Bijeljina: Udario u banderu pa uletio u dvorište

"U nezgodi je učestvovao automobil ford kojim je upravljao R.L. (68) iz Ravnog Polja, opština Ugljevik. On je prevezen na Urgentni blok bijeljinske bolnice gdje je nakon pregleda zadržan na liječenju. Dežurni ljekar se nije izjasnio o stepenu povreda", rečeno je u Policijskoj upravi Bijeljina.

R.L. je, iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad vozilom, oborio banderu i saobraćajni znak,nakon čega je završio u jednom dvorištu.

Prema nezvaničnim informacijama, on nije životno ugrožen.

(BN foto: BN)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Idioti!

15.01.2023 11:08

Umjesto da su nakon Božića ispunjeni ljubavlju i smirenošću, svi kao da jedva čekaju sa sve proðe i da se odaju idiotarijama. Kao da ih neko tjera da slave slave i Božić. Sve je lažno i neiskreno i svi bi da se, ako, može , ne ide u crkvu niti praktikuje vjera. Ali razumijem ih. Vjera je kod nas moranje i obaveza i to stvara otpor kod ljudi. Moramo u crkvu , kako nas okolina ne bi proglasila izdajnicima!? Bolesno!

ODGOVORITE
Name

Novka

27.06.2023 22:25

Ako se to isto i meni desi neću biti ja kriva.U Gornjem Brodcu mijenjaju drvene bandere i obilježili da će postaviti betonsku na sred puta.Što je još tužnije,poslije moje reklamacije rekli su mi da će je postaviti malo dalje od obilježenog mjesta.Sa tim malo dalje su upravo na sredini puta.

ODGOVORITE