Шамац: Дочек уз музику, ватромет и кувано вино

Неколико стотина Шамчана је уз музику, кувано вино и ватромет дочекало Православну Нову годину на Градском тргу који је освјетљен и украшен још 24. децембра. Прославу је организовала Општинска управа Шамац у сарадњи са Центром за културу.

Република Српска 14.01.2023 | 09:36
Шамац: Дочек уз музику, ватромет и кувано вино

На Градском тргу Шамчане су забављали Рушка Пејић, Љупће Недић и културно – умјетничка друштва са овог подручја, међу којима је највеселије било младо друштво из Новог Села.
 
Након ватромета сви на тргу са заиграли коло.


 
Са жељом да Православна Нова година донесе здравље, напредак, продичну срећу, благостање и професионални успјех, грађанима су путем интернет странице општине Шамац честитали начелник Ђорђе Милићевић и предсједник Скупштине Симо Варадиновић.
 
„Вјерујемо да ће година пред нама бити година духовног мира и хармоније у којој ћемо препознати истинске вриједности, те разумјети и подржавати једни друге". Желимо да наша општина одлучније настави започети економски и друштвени развој и тако створи нове могућности и бољу перспективу за генерације које долазе“, стоји у честитци.
 
 Подсјећамо, на шамачком подручју организована је прослава у кафићима и ресторанима, али је већина грађана ипак дошла на Градски трг.

(БН)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Доктор

14.01.2023 09:53

Јако лијепо веце. Стета сто нас није било мало висе. Хвала много опстинској администрацији на целу са нацелником. Нека наставе да раде..... Само петарде.... Ваљда цемо једну годину бити и без њих.

ОДГОВОРИТЕ