Šamac: Doček uz muziku, vatromet i kuvano vino

Nekoliko stotina Šamčana je uz muziku, kuvano vino i vatromet dočekalo Pravoslavnu Novu godinu na Gradskom trgu koji je osvjetljen i ukrašen još 24. decembra. Proslavu je organizovala Opštinska uprava Šamac u saradnji sa Centrom za kulturu.

Republika Srpska 14.01.2023 | 09:36
Šamac: Doček uz muziku, vatromet i kuvano vino

Na Gradskom trgu Šamčane su zabavljali Ruška Pejić, Ljupće Nedić i kulturno – umjetnička društva sa ovog područja, među kojima je najveselije bilo mlado društvo iz Novog Sela.
 
Nakon vatrometa svi na trgu sa zaigrali kolo.


 
Sa željom da Pravoslavna Nova godina donese zdravlje, napredak, prodičnu sreću, blagostanje i profesionalni uspjeh, građanima su putem internet stranice opštine Šamac čestitali načelnik Đorđe Milićević i predsjednik Skupštine Simo Varadinović.
 
„Vjerujemo da će godina pred nama biti godina duhovnog mira i harmonije u kojoj ćemo prepoznati istinske vrijednosti, te razumjeti i podržavati jedni druge". Želimo da naša opština odlučnije nastavi započeti ekonomski i društveni razvoj i tako stvori nove mogućnosti i bolju perspektivu za generacije koje dolaze“, stoji u čestitci.
 
 Podsjećamo, na šamačkom području organizovana je proslava u kafićima i restoranima, ali je većina građana ipak došla na Gradski trg.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Doktor

14.01.2023 09:53

Jako lijepo vece. Steta sto nas nije bilo malo vise. Hvala mnogo opstinskoj administraciji na celu sa nacelnikom. Neka nastave da rade..... Samo petarde.... Valjda cemo jednu godinu biti i bez njih.

ODGOVORITE