На Божић увече упали у кућу и напали оца и сина

- Бањалучка полиција идентификовала је Д.Д. и В.Д. који су осумњичени да су на Божић напали двојицу мушкараца у породичној кући.

Република Српска 11.01.2023 | 10:38
На Божић увече упали у кућу и напали оца и сина

Из Полицијске управе Бањалука су навели да је нападнути пријавио да су 7. јануара око 22.20 часова два непозната мушкарца ушла у кућу у Бањалуку, оштрим предметом оштетила врата и намјештај, те напала њега и оца и нанијелим им повреде.

Њима је указана љекарска помоћ, а о свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука.

Двојица Бањалучана Д.Д. и В.Д, који су идентификовани јуче, осумњичени су да су починили кривична дјела оштећење и одузимање туђе ствари, тјелесна повреда и тешка тјелесна повреда.

У саопштењу је наведено и да су полицијски службеници у Челинцу извршили криминалистичку обраду лица Ђ.Д. због сумње да је починило кривично дјело оштећење и одузимање туђе ствари.

Ово лице се сумњичи да је у петак, 6. јанаура, нешто послије поноћи бацило флашу на стакло улазних врата пословинце правног лица у Челинцу, која је том приликом оштетило.

Полиција у Прњавору предузима мјере на документовању кривичног дјела прогањање, након јучерашње пријаве лица чији су иницијали С.К, З.К. и Г.К. да континуирано узнемиравају, вријеђају, прогоне њега и чланове његове уже породице, те неовлаштено улазе на његов посјед који оштећују.

(Срна Фото: Илустрација) 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Сејјтан

11.01.2023 10:02

Једном цовјеку лопов насрнуо на куцу а у куцу отац и три сина сами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Татар

11.01.2023 10:07

Какво је време дошло морате човек улицом ходати с два пиштоља ко на дивљем западу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ово

11.01.2023 16:29

Није дивљи запад него Милокрадова владавина права и ста бих јос било да му је дозвољено да формира одред српске цасти у којој би били највеци криминалци ,убице и пљацкаси једном ријецју олос или српска нецаст

Name

трагац

11.01.2023 11:03

Нема коментара. Иницијали? Или полиција није сигурна да имају праве прекршиоце закона или су синови тајкуна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

11.01.2023 13:50

То је слободна Република Српска, за понос болесном вођи и његовој слијепој пјешадији.

ОДГОВОРИТЕ