Na Božić uveče upali u kuću i napali oca i sina

- Banjalučka policija identifikovala je D.D. i V.D. koji su osumnjičeni da su na Božić napali dvojicu muškaraca u porodičnoj kući.

Republika Srpska 11.01.2023 | 10:38
Na Božić uveče upali u kuću i napali oca i sina

Iz Policijske uprave Banjaluka su naveli da je napadnuti prijavio da su 7. januara oko 22.20 časova dva nepoznata muškarca ušla u kuću u Banjaluku, oštrim predmetom oštetila vrata i namještaj, te napala njega i oca i nanijelim im povrede.

Njima je ukazana ljekarska pomoć, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Dvojica Banjalučana D.D. i V.D, koji su identifikovani juče, osumnjičeni su da su počinili krivična djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, tjelesna povreda i teška tjelesna povreda.

U saopštenju je navedeno i da su policijski službenici u Čelincu izvršili kriminalističku obradu lica Đ.D. zbog sumnje da je počinilo krivično djelo oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Ovo lice se sumnjiči da je u petak, 6. janaura, nešto poslije ponoći bacilo flašu na staklo ulaznih vrata poslovince pravnog lica u Čelincu, koja je tom prilikom oštetilo.

Policija u Prnjavoru preduzima mjere na dokumentovanju krivičnog djela proganjanje, nakon jučerašnje prijave lica čiji su inicijali S.К, Z.К. i G.К. da kontinuirano uznemiravaju, vrijeđaju, progone njega i članove njegove uže porodice, te neovlašteno ulaze na njegov posjed koji oštećuju.

(Srna Foto: Ilustracija) 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Sejjtan

11.01.2023 10:02

Jednom covjeku lopov nasrnuo na kucu a u kucu otac i tri sina sami.

ODGOVORITE
Name

Tatar

11.01.2023 10:07

Kakvo je vreme došlo morate čovek ulicom hodati s dva pištolja ko na divljem zapadu

ODGOVORITE
Name

Ovo

11.01.2023 16:29

Nije divlji zapad nego Milokradova vladavina prava i sta bih jos bilo da mu je dozvoljeno da formira odred srpske casti u kojoj bi bili najveci kriminalci ,ubice i pljackasi jednom rijecju olos ili srpska necast

Name

tragac

11.01.2023 11:03

Nema komentara. Inicijali? Ili policija nije sigurna da imaju prave prekršioce zakona ili su sinovi tajkuna.

ODGOVORITE
Name

Petar

11.01.2023 13:50

To je slobodna Republika Srpska, za ponos bolesnom vođi i njegovoj slijepoj pješadiji.

ODGOVORITE