Христина прва беба у Бијељини рођена на Божић

Христина је прва беба која рођена у бијељинској болници на Божић, 38 минута након поноћи, саопштено је из Болнице "Свети врачеви".

Република Српска 07.01.2023 | 13:22
Христина прва беба у Бијељини рођена на Божић

На божићно јутро рођена су још два дјечака.

Директор Болнице "Свети врачеви" Златко Максимовић на најрадоснији хришћански празник посјетио је породиље и најмлађе пацијенте и уручио им пригодне поклоне, пожељевши да се дјеца рађају.

- Божић је празник који симболизује рађање новог живота, празник дјеце и родитељства и наша жеља је да, бар мало, дочарамо празничну атмосферу, дарујемо новорђене бебе и обрадујемо поклонима наше малишане који су на лијечењу у нашој установи - рекао је Максимовић.

Он је свим мајкама честитао потомство уз жељу да наставе свој подвиг материнства, да им бебе које су донијеле на свијет буду тек почетак, истичући да су дјеца највећи дар и највећа радост, објављено је на сајту Болнице.

Максимовић је на Божић посјетио и све дежурне службе и запослене који данас раде у болници и пожелио им срећне празнике, много здравља и успјеха у овог години.

(Срна   Фото: Срна)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ето,

07.01.2023 20:03

...грчко име , бас лијепо. Гдје су лијепа српска имена? ?? Упс, па таквих нема!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

08.01.2023 11:47

Па ста то има везе име не цини цоцјека....дјевојцици о име какво су хтјели а и за похвалу ријетко а фино...на стреану има много линепи Српски имена али све иде какво је и вријеме....