Један дјечак рањен у надлактицу, други у шаку

- Један дечак који је рањен данас у Готовуши код Штрпца, када је из возила у покрету пуцао локални Албанац, погођен је у пределу надлактице и мораће на даље лечење у Грачаницу, јер је метак највероватније остао у надлактици, рекао је доктор Зоран Зрнзевић.

Србија 06.01.2023 | 17:48
Један дјечак рањен у надлактицу, други у шаку

"Други момак, рањен је у пределу шаке, а метак је остао у руци, тако ако да ће и он морати даље на хирургију", рекао је Зрзевић након што је дечацима указана прва помоћ.

Рањени, 21. годишњи Милош Стојановић рекао је да су он и дечак изашли по бадњак и да је до пуцњаве дошло када су желели да се фотографишу.

"Изашли смо на пут да се сликамо, после сликања је наишао ауто, не знам који и испалио метал. Ја сам погођен у руку", рекао је Стојановић.

Како наводи један од очевидаца, Недељко Станојевић, до напада је дошло на улазу у село, а да је после пуцњаве нападач побегао са лица места.

"Дошли смо на улаз у село, стали смо да се сликамо. Дошао је човек, извадио пиштољ, отворио прозор и пуцао на нас", рекао је Станојевић

 Двојица српских дечака рањени су данас у Готовуши код Штрпца када је на њих, без икаквог повода, из возила у покрету пуцао локални Албанац, саопштила је претходно Канцеларија за КиМ.

(Тањуг Фото: Тањуг) 

Коментари / 0

Оставите коментар