Jedan dječak ranjen u nadlakticu, drugi u šaku

- Jedan dečak koji je ranjen danas u Gotovuši kod Štrpca, kada je iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac, pogođen je u predelu nadlaktice i moraće na dalje lečenje u Gračanicu, jer je metak najverovatnije ostao u nadlaktici, rekao je doktor Zoran Zrnzević.

Srbija 06.01.2023 | 17:48
Jedan dječak ranjen u nadlakticu, drugi u šaku

"Drugi momak, ranjen je u predelu šake, a metak je ostao u ruci, tako ako da će i on morati dalje na hirurgiju", rekao je Zrzević nakon što je dečacima ukazana prva pomoć.

Ranjeni, 21. godišnji Miloš Stojanović rekao je da su on i dečak izašli po badnjak i da je do pucnjave došlo kada su želeli da se fotografišu.

"Izašli smo na put da se slikamo, posle slikanja je naišao auto, ne znam koji i ispalio metal. Ja sam pogođen u ruku", rekao je Stojanović.

Kako navodi jedan od očevidaca, Nedeljko Stanojević, do napada je došlo na ulazu u selo, a da je posle pucnjave napadač pobegao sa lica mesta.

"Došli smo na ulaz u selo, stali smo da se slikamo. Došao je čovek, izvadio pištolj, otvorio prozor i pucao na nas", rekao je Stanojević

 Dvojica srpskih dečaka ranjeni su danas u Gotovuši kod Štrpca kada je na njih, bez ikakvog povoda, iz vozila u pokretu pucao lokalni Albanac, saopštila je prethodno Kancelarija za KiM.

(Tanjug Foto: Tanjug) 

Komentari / 0

Ostavite komentar