Немојте да импровизујете, Дану Српске приступите озбиљно

"Сматрамо да је неозбиљно тражити тако нешто посљедњи радни дан пред божићне празнике, што је још један доказ импровизације која је својствена овој власти. Ово само говори колико су Влада и Предсједник, кога је ЦИК изабрао, озбиљни и колико размишљају о Републици Српској", каже се у саопштењу

Република Српска 05.01.2023 | 17:32
Немојте да импровизујете, Дану Српске приступите озбиљно

- Град Бијељина данас је примио допис Министраства управе и локалне самоуправе у којем се од нас тражи да обезбиједимо и организујемо аутобуски превоз 9. јануара од Бијељине до Источног Сарајева, саопштено је данас из Кабинета градоначелника Бијељине Љубише Петровића.

"Сматрамо да је неозбиљно тражити тако нешто посљедњи радни дан пред божићне празнике, што је још један доказ импровизације која је својствена овој власти. Ово само говори колико су Влада и Предсједник, кога је ЦИК изабрао, озбиљни и колико размишљају о Републици Српској", каже се у саопштењу и додаје:

"С обзиром на то да је буџетска ставка „Обиљежавање значајних датума“ у надлежности Скупштине града, логичније би било да се Министарство обратило Стручној служби Скупштине града и тражило да они организују аутобуски превоз тог дана".

"Нажалост, не би био први пут да се рад и труд Градске управе са Градоначелником на челу унижава и обезвријеђује, но не бисмо очекивали да владајуће структуре за своје прикривене намјере користе овако важне празнике наших грађана, који морају бити изнад политике и било чијих ситних личних интереса. Не би било изненађење ни да по ко зна који пут будемо неправедно оптужени да не волимо нашу Републику Српску иако радимо све у нашој моћи за добробит Српске и останка људи у њој", каже се у саопштењу градоначелника Бијељине.

Даље се наглашава да Градска управа озбиљно приступа обиљежавању најзначајнијег дана за Републику Српску и да, као и претходних година, 8. јануара организује свечани пријем поводом Дана Републике, прије ког ће бити одана пошта и положено цвијеће на споменик борцима погинулим у Одбрамбено-отаџбинском рату.

"Празник обиљежавамо дан раније како би наши суграђани имали могућност да присуствују и централном обиљежавању овог светог дана и најискреније се надамо да су надлежни организацији осталих сегмената обиљежавања Дана Републике Српске приступили озбиљније, него што је то случај са Дописом који је упућен нама", каже се у саопштењу градоначелника Бијељине Љубише Петровића.

(БН)

Коментари / 13

Оставите коментар
Name

&

05.01.2023 17:09

Тако је Љубиша и не дај лоповима да са тобом манипулишу

ОДГОВОРИТЕ
Name

А зашто да не?

05.01.2023 17:34

Шта то фали импровизацији? Да ли ми то имамо новца да наоравимо прославу у правом смислу те ријечи? Немамо новац за сиротињу, јавне кухиње , те борце а имамо да славимо са помпом дан као да је он све на свијету!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боту један

05.01.2023 21:26

импровизовани! Да имало школе имаш знао би шта фали импровизацији за организацију овако битног датума! Или би бар прочитао текст па схватио. Једи тај сендвич и не јављај се.

Name

Па дај и ти мало

05.01.2023 17:48

...новца да се не мора импровизовати. Видиш да народ нема а Власт даје и превише. Свако као Србин и онај који не воли БиХ, мора да покаже лојалност РС тако што ће да плати за ову забаву!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

05.01.2023 18:36

Нема се за 'забаву' а има се за будзет од 58 милиона марака?

Name

&

06.01.2023 07:07

Драго ми је да Љубиша није климоглавац таквих је мало начелника други су у стању ис пребацивати паре из разних рачуна од фирми па надаље чак и из приватних чији су власници у странци СНСДеа да удовоље Додику.

Name

БЛ

05.01.2023 17:48

То је давно постало полизицко питање и корист.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крадја

05.01.2023 22:49

Избори су покрадени и то сви знамо. ❤️Јелена Тривиц❤️је изабрана од народа у РС и БиХ. Све остало је импровизација.

Name

Братунац

05.01.2023 18:52

Па сто не тразисе за митинге секте ,недај Љубиса ко оца те молим.Нек открње од 3,5 милијарде насег преседника тако званог.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Херцеговац

05.01.2023 21:36

Тако.је Љубиша!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

06.01.2023 06:45

Херцеговац ако незнас које Љубиса нека тије на знању даје он најпоштенији Градоначелник а у догледно вријеме ће смијенити цвену секту

Name

Мара

06.01.2023 07:06

Шта фали овом човјеку бар ишта ради за становнике бијељине у Зворнику нико становнике не уважава.Неким нико не ваља.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станојевицмилан2@гмаил.цом

06.01.2023 14:10

Браво за градоначелника Бијељине

ОДГОВОРИТЕ