Дарко поцијепао бакшиш и изазвао бијес код фанова

Пјевач Дарко Лазић не престаје да интригира јавност шокантним потезима, те је тако и сада оставио публику без текста када је поцијепао новчаницу коју је добио пјевајући једну пјесму.

Магазин 30.12.2022 | 20:12
Дарко поцијепао бакшиш и изазвао бијес код фанова

Наиме, на снимку и сликама које круже интернетом види се како Дарко пјева на једном весељу. Њему је један гост пришао и замолио га да отпјева пјесму, а када му је пружио новчаницу од 100 евра, пјевач ју је поцијепао и вратио.

– Коју ћете пјесму – упитао је Дарко.

– Стигла ме је мајко свака суза твоја – рекао је човјек и пружио пјевачу новчаницу од 100 евра.

Лазићу је било драго што је гост одабрао баш његов репертоар, па је одлучио да је “поклони”.

– Та пјесма је од мене од срца, пола пола – рекао је Лазић, поцијепао новчаницу и понудио човјеку једну половину новчанице.

Један од гостију је узео половину новчанице од 100 евра коју је Лазић поцијепао и вратио ту половину човјеку који је наручио пјесму.

Није дуго требало да се на друштвеним мрежама покрену пратиоци који су у невјерици остављали коментаре: “Да је од срца, пјевао би за џабе”, “Могао је из џепа да извуче неку од 50 и врати кусур”, “Која бахатост”.

(Блиц  Фото:Сцхреенсхот)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лија

30.12.2022 19:40

Шта друго очекивати од наркомана??

ОДГОВОРИТЕ
Name

вбв

30.12.2022 19:51

Боље да си поклонијо помоћи потребнима ту новчаницу били би ти захвални него што си урадијо то што си урадијо/поцјепаоФрајеру!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црни

30.12.2022 20:08

Ето то су идоли наше омладине, црна времена.