Карлеуша открила: Нисмо се развели Душко и ја

​О приватном животу Јелене Карлеуше у посљедњих годину дана доста се спекулисало. Многи су пјевачицу разводили од супруга Душка Тошића и коментарисали у каквом су односу.

Магазин 30.12.2022 | 16:45
Карлеуша открила: Нисмо се развели Душко и ја

Сада је Јелена коначно одлучила да открије детаље свог брачног живота. Иако је испричала да Душко и она и даље живе у заједници, постоје ствари које јој се не допадају.

"Ми се нисмо развели, живимо и даље у четири зида, а све више од тога показаће време. У 2023. бих волела да Душко промени начин размишљања, поштовања и љубави према мајци своје деце", рекла је Јелена и додала:

"Сматрам да смо ми још увек у браку јер сам се ја, као дете разведених родитеља, увек плашила краха и растурања породице. Ја бих то доживела као неуспех. Због Атине и Нике желим да што дуже имају осећај заједништва и породице, јер је то јако битно. Нажалост, Душко тај порив и осећај нема у себи."

Пјевачица се осврнула и на годину иза себе на професионалном плану. Иза ње је и више него успјешна година, пуно наступа, а посебно ће памтити концерт испред Скупштине за дочек 2022. године.

"Са ове дистанце могу да кажем да сам јако поносна на тај концерт, који се неће поновити испред Скупштине тако лако. Дали смо све од себе да о томе пишу и светски медији."

У свом стилу, Јелена је прокоментарисала и овогодишње извођаче који ће пјевати на Тргу у Београду.

"Интересантно ми је то. Ја сам рекла да, после онаквог дочека 2022. године, од ватромета, сцене и свега осталог што смо направили, не знам ко би се усудио да наступи испред Скупштине, сем можда неки Колибри да доведу. И онда су помирили то тако што су направили један дефиле дечјег програма ове године. Мени се свиђају извођачи Војаж, Теодора, Нући, Газда Паја... За децу стварно супер."

Карлеуша важи за некога "без длаке на језику", па је коментарисала и цијелу ситуацију са српском фудбалском репрезентацијом у Катару.

"Ситуација је била тужна, таблоидна, с пуно контроверзи. Десило се оно што се увек деси – 'кад је пуно бабица, увек су килава деца' и испаштају они који не треба да испаштају, а то су спортисти. О фудбалу мало знам, сем оно што сам чула од Душка, а он се љути кад ја паметујем о фудбалу и обично се због тога свађамо", рекла је Јелена и открила ко јој је омиљени фудбалер.

"Одабраћу голмана, мислим да је он био светла тачка репрезентације и видим да многи тако кажу."

На питање шта себи жели у Новој години, Јелена је рекла:

"Можда је чудно, али ја немам неке жеље јер сам доста тога остварила. Не прижељкујем нову љубав, нити с**с, то ми није приоритет. Још се једино палим на свој посао, на сцену, песме, концерте. Ето, тај албум нек буде моја жеља, али то ће се остварити, знам како ће све бити."

Она каже да ће овај албум бити популаран у свијету.

"Овај албум ће доживети светски успех. Добро запамтите ове моје речи. Неће бити само песама на српском већ и на другим језицима, имамо пуно колаборација, биће то видео и модна сензација, нешто што ће променити правила у шоу-бизнису, не у Србији, већ много, много шире", рекла је Јелена за "Курир" ТВ.

(Курир   Фото:Курир)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Вања

30.12.2022 15:53

Она себе стварно сматра неком пјевачивом.??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

30.12.2022 20:28

А јесу и досадни,за све паре.Јесу или нису разведени, кога је више брига? Широко им испод неба.