Karleuša otkrila: Nismo se razveli Duško i ja

​O privatnom životu Jelene Karleuše u posljednjih godinu dana dosta se spekulisalo. Mnogi su pjevačicu razvodili od supruga Duška Tošića i komentarisali u kakvom su odnosu.

Magazin 30.12.2022 | 16:45
Karleuša otkrila: Nismo se razveli Duško i ja

Sada je Jelena konačno odlučila da otkrije detalje svog bračnog života. Iako je ispričala da Duško i ona i dalje žive u zajednici, postoje stvari koje joj se ne dopadaju.

"Mi se nismo razveli, živimo i dalje u četiri zida, a sve više od toga pokazaće vreme. U 2023. bih volela da Duško promeni način razmišljanja, poštovanja i ljubavi prema majci svoje dece", rekla je Jelena i dodala:

"Smatram da smo mi još uvek u braku jer sam se ja, kao dete razvedenih roditelja, uvek plašila kraha i rasturanja porodice. Ja bih to doživela kao neuspeh. Zbog Atine i Nike želim da što duže imaju osećaj zajedništva i porodice, jer je to jako bitno. Nažalost, Duško taj poriv i osećaj nema u sebi."

Pjevačica se osvrnula i na godinu iza sebe na profesionalnom planu. Iza nje je i više nego uspješna godina, puno nastupa, a posebno će pamtiti koncert ispred Skupštine za doček 2022. godine.

"Sa ove distance mogu da kažem da sam jako ponosna na taj koncert, koji se neće ponoviti ispred Skupštine tako lako. Dali smo sve od sebe da o tome pišu i svetski mediji."

U svom stilu, Jelena je prokomentarisala i ovogodišnje izvođače koji će pjevati na Trgu u Beogradu.

"Interesantno mi je to. Ja sam rekla da, posle onakvog dočeka 2022. godine, od vatrometa, scene i svega ostalog što smo napravili, ne znam ko bi se usudio da nastupi ispred Skupštine, sem možda neki Kolibri da dovedu. I onda su pomirili to tako što su napravili jedan defile dečjeg programa ove godine. Meni se sviđaju izvođači Vojaž, Teodora, Nući, Gazda Paja... Za decu stvarno super."

Karleuša važi za nekoga "bez dlake na jeziku", pa je komentarisala i cijelu situaciju sa srpskom fudbalskom reprezentacijom u Kataru.

"Situacija je bila tužna, tabloidna, s puno kontroverzi. Desilo se ono što se uvek desi – 'kad je puno babica, uvek su kilava deca' i ispaštaju oni koji ne treba da ispaštaju, a to su sportisti. O fudbalu malo znam, sem ono što sam čula od Duška, a on se ljuti kad ja pametujem o fudbalu i obično se zbog toga svađamo", rekla je Jelena i otkrila ko joj je omiljeni fudbaler.

"Odabraću golmana, mislim da je on bio svetla tačka reprezentacije i vidim da mnogi tako kažu."

Na pitanje šta sebi želi u Novoj godini, Jelena je rekla:

"Možda je čudno, ali ja nemam neke želje jer sam dosta toga ostvarila. Ne priželjkujem novu ljubav, niti s**s, to mi nije prioritet. Još se jedino palim na svoj posao, na scenu, pesme, koncerte. Eto, taj album nek bude moja želja, ali to će se ostvariti, znam kako će sve biti."

Ona kaže da će ovaj album biti popularan u svijetu.

"Ovaj album će doživeti svetski uspeh. Dobro zapamtite ove moje reči. Neće biti samo pesama na srpskom već i na drugim jezicima, imamo puno kolaboracija, biće to video i modna senzacija, nešto što će promeniti pravila u šou-biznisu, ne u Srbiji, već mnogo, mnogo šire", rekla je Jelena za "Kurir" TV.

(Kurir   Foto:Kurir)

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Vanja

30.12.2022 15:53

Ona sebe stvarno smatra nekom pjevačivom.??

ODGOVORITE
Name

Mm

30.12.2022 20:28

A jesu i dosadni,za sve pare.Jesu ili nisu razvedeni, koga je više briga? Široko im ispod neba.