Ухапшено једно лице, заплијењено око 25 кг дроге

На подручју општине Пелагићево припадници Полицијске управе Бијељина јуче су у полицијској акцији пронашли око 25 килограма опојних дрога, марихуане, сканка,..

Република Српска 28.12.2022 | 10:09
Ухапшено једно лице, заплијењено око 25 кг дроге

Такође је овом приликом заплиијењена и једна аутоматска пушка, три ручне бомбе и три мобилна телефона,а слободе је лишена особа иницијала Д.Д. која ће данас бити предата у надлежност Окружног јавног Тужилаштва  у Добоју.

Тржишна вриједност ових опојних дрога је од 3000 до 5000 КМ по килограму.

Из Полицијске управе Бијељина на данашњој конференцији за новинаре казали су примјећен пораст кривичних дјела и у овој области на подручју града Бијељина.

(БН Фото: БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Шта је ово?

28.12.2022 09:41

Криминал процвјетао у РС под овом влашћу. Виде и криминалци шта ради власт па и они појачали посао кад је бал нек је бал. Зао ми Полиције која трци тамо вамо а гдје год загребу оно криминал и то прави. Видите и оружје а то знаци спремни на све криминалци и отпадници од нормалног друства. Понашање власти у БиХ даје им крила јер се и у власти напредује уз помоћ подмићивања, па сто си гори све брзе напредујес. Сто више лажеш и крадес све боље пролазис.А и од високог представника ништа бољитка нема јер се цовјек изгубио не личи на тако познате Швабе. Он може доносити урадбе или одлуке да ти памет стане али ништа цовјек не уради до сада. Градјани у БиХ немају корист ни од њега ни од ЕУ јер су им се представници уклопили у лоповлук политичара и играју с њима игру. Народ илити градјани су остављени сами.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

28.12.2022 10:36

Нема крупног криминала без дозволе институција

Name

%

28.12.2022 09:56

Ни снијег неће да нам падне колико је бијелог праха по РС још мало могу лопатама и багерима гртати

ОДГОВОРИТЕ
Name

&

28.12.2022 12:30

Кажу појавио се и неки ружичасти кокаин у чијем саставу је и анестетик за коње кажу да га најчешће користи елита овај свјет је све луђи и луђи и све опасније примјесе које тотално уништавају породице и будућност то често користе стране обавјештајне службе које су често у спрези са криминалцима да би систематски уништавали здраве популације друштва да би их направили зависницима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Црњеловац1

28.12.2022 12:55

Ове слике као у Колумбији, баш су се ови начелници постарали да заплаше народ.

ОДГОВОРИТЕ