Uhapšeno jedno lice, zaplijenjeno oko 25 kg droge

Na području opštine Pelagićevo pripadnici Policijske uprave Bijeljina juče su u policijskoj akciji pronašli oko 25 kilograma opojnih droga, marihuane, skanka,..

Republika Srpska 28.12.2022 | 10:09
Uhapšeno jedno lice, zaplijenjeno oko 25 kg droge

Takođe je ovom prilikom zapliijenjena i jedna automatska puška, tri ručne bombe i tri mobilna telefona,a slobode je lišena osoba inicijala D.D. koja će danas biti predata u nadležnost Okružnog javnog Tužilaštva  u Doboju.

Tržišna vrijednost ovih opojnih droga je od 3000 do 5000 KM po kilogramu.

Iz Policijske uprave Bijeljina na današnjoj konferenciji za novinare kazali su primjećen porast krivičnih djela i u ovoj oblasti na području grada Bijeljina.

(BN Foto: BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Šta je ovo?

28.12.2022 09:41

Kriminal procvjetao u RS pod ovom vlašću. Vide i kriminalci šta radi vlast pa i oni pojačali posao kad je bal nek je bal. Zao mi Policije koja trci tamo vamo a gdje god zagrebu ono kriminal i to pravi. Vidite i oružje a to znaci spremni na sve kriminalci i otpadnici od normalnog drustva. Ponašanje vlasti u BiH daje im krila jer se i u vlasti napreduje uz pomoć podmićivanja, pa sto si gori sve brze napredujes. Sto više lažeš i krades sve bolje prolazis.A i od visokog predstavnika ništa boljitka nema jer se covjek izgubio ne liči na tako poznate Švabe. On može donositi uradbe ili odluke da ti pamet stane ali ništa covjek ne uradi do sada. Gradjani u BiH nemaju korist ni od njega ni od EU jer su im se predstavnici uklopili u lopovluk političara i igraju s njima igru. Narod iliti gradjani su ostavljeni sami.

ODGOVORITE
Name

Dragan

28.12.2022 10:36

Nema krupnog kriminala bez dozvole institucija

Name

%

28.12.2022 09:56

Ni snijeg neće da nam padne koliko je bijelog praha po RS još malo mogu lopatama i bagerima grtati

ODGOVORITE
Name

&

28.12.2022 12:30

Kažu pojavio se i neki ružičasti kokain u čijem sastavu je i anestetik za konje kažu da ga najčešće koristi elita ovaj svjet je sve luđi i luđi i sve opasnije primjese koje totalno uništavaju porodice i budućnost to često koriste strane obavještajne službe koje su često u sprezi sa kriminalcima da bi sistematski uništavali zdrave populacije društva da bi ih napravili zavisnicima

ODGOVORITE
Name

Crnjelovac1

28.12.2022 12:55

Ove slike kao u Kolumbiji, baš su se ovi načelnici postarali da zaplaše narod.

ODGOVORITE