Зашто Карлеуша, Ана и Цеца нису биле на Лаћиној сахрани

Међу присутнима на последњем испраћају Милана Лаће Радуловића се спекулисало зашто су изостале Јелена Карлеуша, Светлана Цеца Ражнатовић и Ана Николић, као и многи други певачи којима су покојна Марина Туцаковић и Александар Радуловић Фута направили каријеру.

Магазин 27.12.2022 | 18:24
Зашто Карлеуша, Ана и Цеца нису биле на Лаћиној сахрани

Како Курир сазнаје, Цеца Ражнатовић је лично посетила и изјавила саучешће Фути у његовом породичном дому на Врачару, док се на сахрани није појавила јер је на дан погреба у подне имала заказано суђење и то са Јеленом Карлеушом.

Ана Николић је и даље у великом шоку због Лаћине смрти, те није имала снаге да се појави на сахрани свог пријатеља и сарадника, а с којим је била јако блиска.

Певачица из истог разлога није могла да присуствује ни Марининој сахрани.

- Заиста нисам имала снаге да одем на Маринину сахрану, од тог дана нисам сва своја - изјавила је својевремено Николићева, па многи претпостављају да ће она Миланов гроб посетити накнадно.

Marina Tucaković, Komemoracija
ФОТО: СТЕФАН СТОЈАНОВИЋ

Подсетимо, многима је чудно што сахрани није присутвовала Николићка с којом је Лаћа био веома близак, заједно су сарађивали али и били веома добри пријатељи. Када је сазнала за Миланову смрт, Ана је била скрхана болом.

И Јелена Карлеуша се није појавила на последњем опроштају, иако се, како је Курир писао, прва понудила Фути да му помогне око свега, па и око организације сахране.

(курир.рс)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мм

27.12.2022 20:56

Судјење,баш на дан сахране.Двије бахатуше,стид их било.

ОДГОВОРИТЕ