Zašto Karleuša, Ana i Ceca nisu bile na Laćinoj sahrani

Među prisutnima na poslednjem ispraćaju Milana Laće Radulovića se spekulisalo zašto su izostale Jelena Karleuša, Svetlana Ceca Ražnatović i Ana Nikolić, kao i mnogi drugi pevači kojima su pokojna Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa napravili karijeru.

Magazin 27.12.2022 | 18:24
Zašto Karleuša, Ana i Ceca nisu bile na Laćinoj sahrani

Kako Kurir saznaje, Ceca Ražnatović je lično posetila i izjavila saučešće Futi u njegovom porodičnom domu na Vračaru, dok se na sahrani nije pojavila jer je na dan pogreba u podne imala zakazano suđenje i to sa Jelenom Karleušom.

Ana Nikolić je i dalje u velikom šoku zbog Laćine smrti, te nije imala snage da se pojavi na sahrani svog prijatelja i saradnika, a s kojim je bila jako bliska.

Pevačica iz istog razloga nije mogla da prisustvuje ni Marininoj sahrani.

- Zaista nisam imala snage da odem na Marininu sahranu, od tog dana nisam sva svoja - izjavila je svojevremeno Nikolićeva, pa mnogi pretpostavljaju da će ona Milanov grob posetiti naknadno.

Marina Tucaković, Komemoracija
FOTO: STEFAN STOJANOVIĆ

Podsetimo, mnogima je čudno što sahrani nije prisutvovala Nikolićka s kojom je Laća bio veoma blizak, zajedno su sarađivali ali i bili veoma dobri prijatelji. Kada je saznala za Milanovu smrt, Ana je bila skrhana bolom.

I Jelena Karleuša se nije pojavila na poslednjem oproštaju, iako se, kako je Kurir pisao, prva ponudila Futi da mu pomogne oko svega, pa i oko organizacije sahrane.

(kurir.rs)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mm

27.12.2022 20:56

Sudjenje,baš na dan sahrane.Dvije bahatuše,stid ih bilo.

ODGOVORITE