Ускоро Роналдов трансфер тежак 200 милиона евра

Постаће далеко најплаћенији фудбалер свијета, али нису то једине благодати уговора.

Фудбал 27.12.2022 | 13:06
Ускоро Роналдов трансфер тежак 200 милиона евра

Кристиано Роналдо наводно је све ближе преласку у Ал Насср, који ће га учинити далеко најплаћенијим играчем у историји фудбала. Позивајући се на извор из клуба, амерички "ЦБС" пише да је Ал Насср у Саудијског Арабији заказао љекарски преглед за Португалца, те се нада да ће склопити посао до краја ове године и прогласити га својим играчем почетком јануара, односно када почне зимски прелазни рок.

Амерички лист тврди да је клуб већ и резервирсо смјештај за Роналда и његове савјетнике, а подразумијева се да су општи услови његовог уговора већ договорени те све зависи о одлуци легендарне седмице. Тако би Роналдо зарађивао око 200 милиона евра по сезони, извијестио је Спортинг Неwс, што је знатно више од било којег другог фудбалера.

Осим тога, ЦБС пише да би Роналдо могао добити и улогу у вођењу клуба, као што то Кyлиан Мбаппé има договорено с Парис Саинт-Гермаином.

Роналдо је без клуба од краја новембра, када је раскрстио с Манцхестер Унитедом током боравка на Свјетском првенству у Катару. Његов агент Јорге Мендес још му није успио пронаћи нову дестинацију у Европи, стога свјетски медији непрестано пишу да је одлазак у Саудијску Арабију најизгледнији сценариј за 37-годишњака.

(Агенције Фото: Wикипедиа) 

Коментари / 0

Оставите коментар